Heerlijk (schaats)avondje is gekomen! Bestel een leuk verpakt DongenIce abonnement

Foto: Sutedjo -Tim van der Zouwen

Sinterklaas is weer in Dongen! En hij komt meteen met een leuke verrassing: je kunt nu als Sinterklaascadeau abonnementen bestellen voor onbeperkt schaatsen en roetsjen bij DongenIce.

Zelf blijft de Sint liever in de huiskamer met een warme kop chocomelk, maar ben jij net zo dol op schaatsen en roetsjen als de Pieten? Dan kun je vanaf nu een cadeaubon bestellen voor een DongenIce abonnement om drie weken lang, zo váák als je wilt te komen schaatsen en roetsjen bij de tofste schaatsbaan van Brabant.

De abonnentenactie voor onbeperkt schaatsen, schaatsen huren en roetsjen bij DongenIce loopt tot 5 december 12.00 uur. Koop voor 45 euro online op dongenice.nl een cadeaubon en haal deze cadeaubon, Icewaardig verpakt uiteraard, de volgende werkdag op bij DA Ingrid in Dongen. Een goed idee als Sinterklaascadeau. Met de vriendelijke groeten van de Sint.

Kinderactiviteiten tijdens DongenIce
Tijdens DongenIce zijn er verschillende leuke kindermiddagen met springkussens en ballonnen. Glittertatoos zetten, discoschaatsen en in januari een middagje met Circus Tadaa. Schaatsen terwijl Sem Rozendaal live voor je zingt? Of zoveel mogelijk oefenen met roetsjen voor de winst tijdens de Jumbo Roetsjrace op 24 december. Er is genoeg te doen bij DongenIce.

Vier je kinderfeestje bij DongenIce
Je kinderfeestje vieren kan trouwens ook bij DongenIce. Met z’n allen de schaatsbaan op, lekker roetsjen en frietjes eten aan een grote tafel in de Wintertuin. Eventueel met een cadeautje voor de jarige en een snoepzak voor mee naar huis.

Kijk voor het programma en het reserveren van een kinderfeestje op dongenice.nl of volg DongenIce op Facebook en Instagram

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen