Leon Driessen en Jan Boudewijns Lid van Verdienste VV Dongen

Foto: Pixabay License/CoxinhaFotos

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van VV Dongen zijn Leon Driessen en Jan Boudewijns voorgedragen als “Lid van Verdienste”.

Voorzitter John Paul Verkooijen ging in het kort in op de inzet van beide heren. “Onderbouwing waarom deze mensen zijn voorgedragen tot deze benoeming behoeft geen verdere uitleg. De aanwezige leden weten wat deze leden hebben betekend en nog betekenen voor onze club. Jarenlange inzet, als bijna vanzelfsprekend, verdient meer dan een schouderklop.” De voordracht van Leon en Jan als Lid van Verdienste werd daarom ook met unanieme instemming van de vergadering aangenomen.

Leon Driessen trad zo’n zestien jaar geleden aan als penningmeester. Hij werd benaderd door toenmalig voorzitter Jan Beex. “Ik voelde mij gelijk als een vis in het water.” Leon was de man van vernieuwingen binnen de club, maar was duidelijk een man die op de portemonnee zat. Ieder weekeinde zag je hem binnenkomen met een klein zwart tasje, met daarin de bescheiden om het hele financiële betaalsysteem binnen de kantine in gang te zetten. Toen Leon het plan opperde om op de bar betaalunits te zetten, zodat bestelling vooraf betaald konden worden, werd hier door enkelen vragend opgemerkt: “Moet dit nou? Kost toch weer geld!” Op het antwoord van Leon kon je niet meer omheen. “Als je bij McDonalds iets bestelt, moet je toch ook eerst betalen? Heeft daar ooit iemand iets van gezegd?” Voorzitter John Paul Verkooijen sprak namens het bestuur en roemde de prima samenwerking binnen het bestuur. “Leon cijferde tot drie cijfers achter de komma perfect!”

Jan Boudewijns is lid van de Crew, een club vrijwilligers binnen de VV Dongen die hand- en spandiensten verrichten op sportpark De Biezen. Jan is de facilitaire man achter de schermen. Is er nog iemand te vinden die iedere morgen rond 5.00 uur op het complex te vinden is? Even gauw voordat Jan naar Tilburg rijdt voor zijn werk de was doen, materialen van daags tevoren ordenen en eventueel leveranciers ontvangen. De was doen wil in de ogen van Jan zeggen; “Vuile hesjes of shirts wassen zodat ’s avonds de jeugd deze weer schoon aan kunnen trekken.” Daarnaast is Jan ook tijdens wedstrijden aanwezig als steward.

Namens alle leden: Leon en Jan, van harte gefeliciteerd met jullie benoeming als Lid van Verdienste van VV Dongen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen