‘Haute Quizzine’ winnaar DDDQ 2022

Foto: Bart van Kerkhof

Tijdens een sfeervolle prijsuitreiking in de Cammeleur is Team ‘Haute Quizzine’ zaterdagavond uitgeroepen tot winnaar van De Dongense Dorps Quiz 2022.

Het team van ‘Haute Quizzine’ won de Dongense Dorps Quiz voor de derde maal en liet net als bij de laatste editie het team van ‘U Weet Wel Waarom’  achter zich. Derde werden De Dongense Dorps Quasten. De enorme DDDQ wisseltrofee komt met deze derde overwinning definitief in handen van ‘Haute Quizzine’.

De presentatie van de prijsuitreiking was in handen van Teun Arden die dit  met verve deed. Met regelmaat werd de quiz nog eens herbeleefd met enkele foto – en filmpresentaties en om de spanning op te voeren werd er ook enkele keren een nieuwe tussenstand bekend gemaakt. Ook werden er diverse prijzen uitgereikt voor de beste teams op bepaalde onderdelen.

Langzaamaan werd de spanning gedurende de avond opgevoerd naar het hoogtepunt, de bekendmaking van de eindwinnaar van De Dongense Dorps Quiz 2019. Uiteindelijk bleek ‘Haute Quizzine’ dus de winnaar en dat werd met gejuich begroet. Het team nam apetrots de DDDQ wisselbokaal in ontvangst.

De nummers 1 en 2 van DDDQ 2022: De teams van ‘Haute Quizzine’ en ‘U weet wel waarom’

Na de prijsuitreiking nam DJ Tom het podium over.  Hij zorgde samen met de aanwezige quizzers voor een mooi afsluitend feest tot in de kleine uurtjes.

De organisatie kan, na twee wegens corona geannuleerde edities, met trots terugkijken op een zeer geslaagde editie van DDDQ 2022 en gaat zich ongetwijfeld voorbereiden op een volgende editie. Of deze al in 2023 zal zijn zullen we te zijner tijd zeker van de organisatie vernemen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen