Nieuw in Dongen: Poolse supermarkt Polskisklep

Het is de laatste jaren een trend dat we steeds meer Poolse supermarkten zien in het straatbeeld. Sinds kort vind je aan de Sint Josephstraat 161 de winkel Polskisklep, een supermarkt met een ongekend ruim assortiment en zeer ruime openingstijden.

Kawan, die de dagelijkse leiding over deze nieuwe Poolse supermarkt in Dongen heeft, is terecht trots op deze nieuwe aanwinst voor winkelend Dongen. De winkel heeft een oppervlakte van bijna 300 vierkante meter en verkoopt alles wat van een supermarkt verwacht mag worden: kruidenierswaren, groenten, vlees- en vleeswaren, dagelijks vers brood, verzorgingsproducten, drogisterij-artikelen, tabak en sigaretten. Het hele productaanbod is overzichtelijk geplaatst in de ruime winkel en bestaat voornamelijk uit Poolse, Roemeense en Bulgaarse producten. “Het zijn vaak exact dezelfde producten als de artikelen die je in de reguliere Nederlandse supermarkt ook tegenkomt maar dan met een andere tekst op de verpakking. En ook vaak met een prijs die net wat aantrekkelijker is” aldus Kawan.

Bij Polskisklep kun je zeven dagen in de week terecht. De openingstijden zijn erg ruim: van maandag tot en met woensdag is de winkel open van 9.00 tot 22.00 uur, van donderdag tot en met zaterdag zelfs van 9.00 tot 23.00 uur en ook op zondag is de supermarkt open van 9.00 tot 22.00 uur. Daarmee is Polskisklep de winkel met de meest ruime openingstijden van Dongen.

Volgens Kawan is er voldoende reden voor een bezoek aan Polskisklep. “We hebben een zeer compleet aanbod en zijn vaak goedkoper dan de reguliere supermarkt. Daarbovenop hebben we ook elke week weer mooie aanbiedingen, die je kunt vinden op onze facebookpagina. Deze week hebben we een hele bijzondere aanbieding want als je voor meer dan 50 euro bij ons koopt ontvang je 10% extra korting.”

Meer foto’s van deze Poolse supermarkt Polskisklep vind je in de fotoserie bovenaan dit artikel. Met het grote aanbod, de scherpe prijzen  en de ruime openingstijden is deze Poolse supermarkt een mooie aanwinst voor Dongen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen