Trailrun Seters Mooiste uitgesteld

Foto:

Op zaterdag 12 november stond de derde editie van de trailrun Seters Mooiste gepland. Deze datum stond al in de agenda van vele hardlopers en natuurliefhebbers. Maar helaas kan het loopfestijn op die datum geen doorgang vinden. Staatsbosbeheer kon geen toestemming verlenen voor dit mooie evenement waarvan de opbrengsten naar het goede doel gaan.

Het Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje probeerde dit keer de trailrun te organiseren. Er waren twee afstanden gepland. Een landschappelijk prachtig en sportief uitdagend parcours lag te wachten. De organisatie was verheugd over het aantal voorinschrijvingen dat al in september rond de 100 deelnemers lag. Sponsoren werden warmgemaakt, Bos & Co is enthousiast om als start/finishlocatie te fungeren. ’t Halve Zolenlijntje heeft met Seters Mooiste een tweeledig doel voor ogen. Het team wil voor de lopers in en buiten de regio een prachtige trailrun organiseren. Sportiviteit is immers een bindende factor voor de teamleden van ’t Halve Zolenlijntje.

Het tweede doel is zoveel mogelijk gelden genereren voor het goede doel, de palliatieve zorg voor kankerpatiënten. Het inschrijf- en sponsorgeld van Seters Mooiste is hiervoor bedoeld. Helaas kon Staatsbosbeheer voor 12 november geen vergunning afgeven voor de trailrun. Er is nu nog geen vervangende datum voor Seters Mooiste gevonden, maar daar wordt hard aan gewerkt. Dus roept het Roparunteam alle lopers op om lekker door te trainen en de media (www.setersmooiste.nl) in de gaten te houden, want die derde editie die gaat er zeker komen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen