Aanvullingen op je buitenruimte

Foto:

Ingezonden Je achtertuin is een ideale plek om je eigen persoonlijke paradijs te creëren. Omdat je tuin niet zo groot is als een park of stadsplein, wil dit nog niet zeggen dat je er niet iets moois en nuttigs van kunt maken.

Er zijn tal van manieren om functies toe te voegen en het leuker te maken, zelfs als je beperkte ruimte hebt. Een buiten vloerkleed is een van de beste toevoegingen die je voor je buitenruimte kunt doen. Dit vloerkleed biedt zowel comfort als visuele aantrekkingskracht aan je tuin.

Tuinkleed
Een tuin vloerkleed is een geweldige toevoeging aan je buitenruimte. Het kan worden gebruikt als buitentapijt of als vloerkleed voor je terras. Je kunt het ook gebruiken om een tijdelijke buitenkamer, eethoek of zithoek te creëren. Je kunt een eetruimte creëren door je tuintapijten op het gazon te leggen en ze te gebruiken als stoelen en tafels voor een informeel diner. Je kunt ook zithoeken creëren met tapijten van verschillende afmetingen die in verschillende vormen bij elkaar zijn geplaatst. Op deze manier hebben mensen een comfortabele plek om buiten te ontspannen.

Tuinhuis
Een tuinhuisje is een houten constructie met een open dak, meestal omgeven door vakwerkpanelen. Tuinhuisjes worden in de zomermaanden gebruikt als buitenzithoek en loungeruimte, maar ze kunnen ook worden gebruikt om gasten te ontvangen. Een vrijstaand tuinhuisje kan worden gekocht bij elke bouwmarkt of helemaal opnieuw worden gebouwd door je plaatselijke aannemer. Als je ervoor kiest om je eigen constructie te bouwen, overweeg dan om iemand te zoeken met ervaring in timmerwerk die je kan helpen bij het de bouw en de levensduur ervan kan garanderen. Daarnaast zijn er voorgemonteerde tuinhuisjes verkrijgbaar. Deze zijn ideaal, omdat het weinig werk kost om deze te plaatsen.

Pergola
Een pergola is een overdekte loopbrug of prieel die schaduw en bescherming tegen regen biedt. Het kan worden gebruikt als zithoek, eethoek en zelfs als wijnstokken. Pergola’s zijn meestal gemaakt van hout, maar er zijn nu veel andere materialen die kunnen worden gebruikt, zoals aluminium of vinyl. Het materiaal hangt af van hoeveel gewicht het moet dragen en hoeveel budget je hebt voor het bouwen van de pergola.

Buitenkeuken
Een buitenkeuken kan op je veranda of terras worden gebouwd en omvat apparaten en apparatuur zoals koelkasten, fornuizen en gootstenen. Je kunt bijna alles koken wat je in je binnenkeuken zou koken. Een buitenkeuken biedt ook meer ruimte dan je zou verwachten. Het kan groot genoeg zijn voor meerdere mensen. Dit maakt het ideaal voor het ontvangen van gasten tijdens een diner of een borrel na het werk of in het weekend.

 

Reacties

Cookieinstellingen