Stormvogels ontvangen 990 euro dankzij ‘Goede Doelenwedstrijd’ Golfvereniging Dongen

Foto:

Zaterdag 1 oktober organiseerde de Wedstrijdcommissie van Golfvereniging Dongen samen met het Golfcentrum de eerste ‘Goede Doelen wedstrijd’. Na overleg met de WeCo commissieleden is besloten om dit jaar de opbrengst ten goede te laten komen aan de Stormvogels, een Dongense scoutinggroep voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Een aantal supertrotse leden en begeleiders van de Stormvogels waren aanwezig en trakteerden de 32 deelnemers op hole 1 op zelfgebakken (Stormvogel)koekjes. Ook hadden de Stormvogels de mogelijkheid om met een buggy de golfbaan te verkennen. Er werd van die mogelijkheid veel gebruik gemaakt en de Stormvogels genoten, wat je kunt terugzien op de foto`s bekijk de foto’s hier) Dat de golfers hierbij af en toe moesten wachten om de bal te kunnen slaan omdat er ’tegen het verkeer’ in werd gereden is een kleine bijkomstigheid.
Enkele Stormvogels konden een bal afslaan waarbij het plezier en het fanatisme duidelijk aanwezig was.

De greensome wedstrijd was gezellig en ontspannen, mede omdat de weergoden goedgezind waren en de zwanen en zelfs een schildpad genoten van het zonnetje. Na afloop verzamelde iedereen zich in en rond het clubhuis voor een drankje en tot slot een hapje. De prijsuitreiking, loterij en veiling werden met een vrolijke noot gebracht door de Tilburgse entertainer ‘Jan-Henk’ die de vele gesponsorde prijzen met een “Kruikezeikers” accent wist te slijten.

Aan het eind van de avond kon een cheque van 990 Euro overhandigd worden aan een vertegenwoordiger van de Stormvogels.

Dank aan de organisatoren en de vele sponsoren die dit evenement ondersteund hebben.
Het bleef nog lang gezellig in het clubhuis!

 

Reacties

Cookieinstellingen