Aan de deur geklopt zet de schouders onder editie 2022

Foto:

Na het succes van de afgelopen twee jaar is Aan de deur geklopt terug. Het initiatief heeft als doel dat ieder kind Sint kan vieren. De vrijwilligers verzamelen nieuw en tweedehands speelgoed en verspreiden dit aan de deur en via een pop-up winkel zonder kassa.

Inwoners van de gemeente Dongen kunnen op vrijdag 25 november en zaterdag 26 november voor gratis cadeautjes terecht in het oude Bonte Schaep-pand aan het Looiersplein. Met veel energie en erg gemotiveerd zijn Maud, Rob en Bea aan de slag met het initiatief ‘Aan de deur geklopt’ editie 2022. Niet iedereen is de gelegenheid om cadeautjes te kopen voor de feestdagen en de wintermaanden zijn dure maanden. De vrijwilligers zetten er de schouders onder om dit kinderfeest voor iedereen mogelijk te maken en zijn er trots op dat ze steeds meer ouders, opa’s en oma’s, tantes en ooms en kinderen bereiken.

Maud: “Samen met een grote groep vrienden, familie en collega’s hebben we de afgelopen jaren voor veel mensen iets extra’s kunnen betekenen. We gaven vorig jaar voor ruim 300 kinderen nieuwe en goede tweedehands pakjes mee in de pop-up winkel. Daarnaast gaven we ook voor 60 kinderen pakjes af bij mensen aan de deur. We konden door de bijdragen die we mochten ontvangen ook snoepgoed en nieuw speelgoed toevoegen. We ontvingen hartverwarmende reacties van inwoners die we blij konden maken en van inwoners die goed en mooi speelgoed bij ons brachten. Het speelgoed dat we niet weg konden geven, kwam terecht bij Terre des Hommes. Zij strijden tegen kinderuitbuiting over de hele wereld. Nu zamelen we opnieuw speelgoed in en kunnen niet wachten om veel mensen blij te maken!”.

Jouw hulp is welkom!
Ken je mensen die we blij kunnen maken door cadeautjes aan de deur te bezorgen? Wil je iemand (anoniem) verrassen? Wil je nieuw speelgoed kopen voor in de pop-up winkel of voor de pakketten aan de deur (voor alle leeftijden zoeken we cadeautjes)? Wil je een kleine donatie doen in de vorm van geld of inpakpapier? Alle hulp is welkom om ervoor te zorgen dat alle kinderen uit onze gemeente een leuk sinterklaasfeest kunnen vieren. Aan de deur geklopt is te bereiken via: [email protected] en te volgen via Instagram en Facebook. Je vindt hier ook de link naar de crowdfund pagina: Aan de deur geklopt 2022: Sint voor ieder kind

Speelgoed brengen
Heb je heel, schoon en compleet speelgoed thuis staan waar niet meer mee gespeeld wordt en wat je een tweede leven wilt geven? Dan kun je dat bij Aan de deur geklopt bezorgen op de volgende momenten:

Zaterdag 15 oktober 10.00 tot 12.00 uur
Dinsdag 18 oktober 18.00 tot 20.00 uur
Maandag 31 oktober 18.00 tot 20.00 uur
Dinsdag 1 november 18.00 tot 20.00 uur
Donderdag 3 november 18.00 tot 20.00 uur
Vrijdag 4 november 10.00 tot 12.00 uur

Het adres is Donk 22. Kijk je het speelgoed wel even na voor je het bezorgd?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen