Aanmonsteren bij de Loswalklinkers

een repetitie van de Loswalklinkers tijdens Corona: buiten en op gepaste afstand
een repetitie van de Loswalklinkers tijdens Corona: buiten en op gepaste afstand
Foto:

De Corona-storm is gelukkig weer gaan liggen en dat betekent dat Zeemanskoor De Loswalklinkers weer veilig een daverend thuisoptreden kan verzorgen. Zondag 9 oktober vanaf 15.00 uur kan bij Café D’Ouwe Sok weer genoten worden van de shanties en zeemansliederen van dit enthousiaste koor.

Dat de Corona-storm is gaan liggen betekent natuurlijk goed nieuws, maar nog beter nieuws is dat iedereen aan boord is gebleven. Waar vele verenigingen behoorlijk te lijden hebben gehad van de virusperikelen is het enige zeemanskoor van Dongen ongeschonden door de crisis gekomen. In de afgelopen periode zijn al weer een aantal succesvolle optredens verzorgd en dus wordt het hoog tijd om ook weer eens in onze thuishaven van wal te steken.

Het koor bestaat inmiddels ruim 15 jaar en blijkt elke weer in staat om met 18 zangers en 2 accordeonisten onder leiding van kapitein/dirigent Ad Hessels een amusante middag te verzorgen. Meer info over het koor kan gevonden worden op www.deloswalklinkers.nl Wilt u het zelf (weer) eens meemaken, dan kan dat a.s. zondag in de Tramstraat bij Café D’Ouwe Sok. Wellicht zit er nog een zeemansloopbaan in, want een klein beetje versterking van muzikanten/zangers kunnen we wel gebruiken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen