4 Manieren waarop je tijd met vrienden kunt doorbrengen

Foto:

Ingezonden Vrienden hebben is een van de leukste dingen van het leven.

Vrienden kunnen je door moeilijke tijden heen helpen, met je vieren als het goed gaat en voorkomen dat je je eenzaam voelt op een vrijdagavond. Ze maken deel uit van wie we zijn als mensen en ze verrijken ons leven op zoveel manieren. Soms verliezen vrienden contact met elkaar en maken ze minder tijd om elkaar zo vaak te zien als vroeger. Het is gemakkelijk om het leven in de weg te laten staan en het kan moeilijk zijn om nieuwe activiteiten te vinden die iedereen samen wil doen. Het goede nieuws is dat er veel leuke manieren zijn om tijd met vrienden door te brengen zonder al te veel geld uit te geven.

Plan een BBQ en drink een drankje
Als je op zoek bent naar een gezellige activiteit met je vrienden, overweeg dan om een bbq shop te doen. Een bbq is gemakkelijk te organiseren en hoeft niet duur te zijn. Zolang je genoeg eten en drinken hebt voor iedereen zit je goed. Leer de geheimen van het bereiden van een goede steak of perfecte kip. Je kunt een bbq zo uitgebreid maken als je wilt. Een bbq kan je prima combineren met bijna alle alcoholische versnaperingen wat een mooie bijkomstigheid is. Een ander idee is om dit te combineren met activiteit zoal quadrijden. Dit zijn mooie idee voor evenementen zoals een vrijgezellenfeest.

Plan een VR ervaring
Een van de nieuwe trends van tegenwoordig is het organiseren van een VR ervaring. Hierbij moet je samen met je collega’s een een virtuele moord oplossen onder tijdsdruk. Deze activiteit is erg spannend en bevordert de samenwerking tussen alle deelnemers. Op deze manier versterk je de onderlinge band met je collega’s en heb je tevens een geweldige tijd. Heb je nog nooit een VR ervaring gehad? Dan is dit het juiste moment! Deze activiteit is geweldig om te doen met je collega’s, en is dan ook een leuk idee voor een bedrijfsuitje.

Plan een potluck
Een potluck organiseren is een geweldige manier om je vrienden op nieuwe manieren te leren kennen. Potlucks zijn ook een goed excuus voor jou en je vrienden om nieuwe gerechten te proberen, enkele van je favoriete recepten te delen en meer te weten te komen over de favoriete gerechten van andere culturen.

Plan een thema quiz
Aan het eind van de dag zijn echte vrienden de mensen met wie je omgaat omdat je samen een leuke tijd kunt hebben en goede gesprekken kunt voeren. Voor een ontspannen avond kun je een thema quiz avond organiseren. Kies gewoon een quiz met een genre dat iedereen leuk vind, en plof gezellig op de neer. Je kunt er ook voor kiezen om teams te maken en de strijd met elkaar aan te gaan. Met een aantal snacks en wat drankjes heb je de tijd van je leven!

 

Reacties

Cookieinstellingen