De leukste winkel van Dongen is geopend

Foto:

Het is zover! Na een flinke verbouwing en aardig wat bloed, zweet en in mindere mate tranen is het tijd voor de opening van BART!

Vandaag (vrijdag 16 september) gaan om 9.00 uur de deuren open van de leukste winkel van Dongen. Waar we in de afgelopen jaren actief waren als pop-up store met voornamelijk Dongense Dingen, is het assortiment nu uitgebreid met onder meer Brabantse Dingen, cadeau-artikelen, woonaccessoires, supergave kaarten, klokken, vogelnesten en natuurlijk de gezellige koffiebar met terras. Het assortiment zal met de seizoenen meebewegen. BART is te vinden aan de Tramstraat 27, in een 100 jaar oud karakteristiek pand. De originele tegelvloer van de eerste gebruiker (de coöperatie HAKA), is er nu weer in volle glorie te bewonderen. Een attractie op zich…

Openingsactie: een cadeau van BART voor jou! 
Tijdens ons openingsweekend geven we zelf ook cadeautjes weg. Besteed je meer dan 15 euro, dan neem jij al een mooie jubileummok van de Koepelkerk mee naar huis. Helemaal gratis! Besteed je meer dan 25 euro? Dan mag jij zelf een artikel van onze speciale cadeautafel kiezen. Zo’n kans laat je toch niet liggen?

Openingsweekend
Kom eens een kijkje nemen tijdens het feestelijke openingsweekend. Je bent van harte welkom bij BART op vrijdag 16 september van 9.00 uur – 18.00 uur, zaterdag 17 september van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zondag 18 september van 11.00 uur tot 17.00 uur

Binnenkort: BART’S koffiebar
De vergunningsprocedure voor de koffiebar verloopt helaas wat minder snel dan gehoopt maar over enkele weken kun je in BART’s koffiebar eens lekker komen genieten van een heerlijke kop koffie, thee, Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, of warme chocolademelk (met slagroom). Natuurlijk kun je bij de koffiebar van BART dan ook terecht voor een frisdrankje. En heb je zin in iets lekkers, dan neem je er gewoon een overheerlijk Dongenaartje (van Bakkerij de Koning) of een stuk appeltaart bij.

Reacties

Cookieinstellingen