12 november 3e editie Trailrun Seters Mooiste

Foto:

Op zaterdag 12 november vindt vanaf natuurpoort BOS & Co de 3e editie van Trailrun Seters Mooiste plaats. Deze trailrun is een prestatieloop zonder wedstrijdelement en gaat door de boswachterij De Duiventoren, langs natuurgebied Surae en landgoed De Hannebroeck. Je kunt kiezen uit twee zorgvuldig uitgepijlde afstanden: 9,5 en 22 km. Met deelname aan deze trailrun steun je de Roparun .

Uitdagend
Trailrun Seters Mooiste is erg afwisselend en bijna helemaal onverhard. Je komt langs mooie bospaden, beklimt heuvels en loopt door los zand. Een landschappelijk zeer mooi en echt uitdagend parcours dus. De naam van deze trailrun is zeker terecht gekozen. In november is het bos op zijn mooist, dus genoeg fotomomentjes.

De start/ finishlocatie is bij restaurant/natuurpoort BOS & Co, Vijf Eikenweg 56, 4903 RK Oosterhout. Hier is voldoende parkeergelegenheid en een fietsenstalling. Bagage kan afgegeven worden bij de organisatie. Er wordt gezorgd voor omkleedruimtes en er zijn voldoende toiletten beschikbaar. Op beide afstanden zijn er verzorgingsposten ingericht. Er is zowel binnen als buiten horeca aanwezig.
EHBO en verkeersregelaars garanderen een veilige loop voor alle deelnemers.

Goed doel
De organisatie van Seters Mooiste is dit jaar in handen van het Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje (www.halvezolenlijntje.nl). De leden van dit actieve team zullen herkenbaar zijn aan hun oranje outfit en assisteren de lopers van start tot finish. De netto opbrengt van Seters Mooiste is voor de Roparun. Door deel te nemen aan deze mooie loop steunt u dus de palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

Starttijden op zaterdag 12 november:
22 km om 14.00 uur
9,5 km om 14.30 uur

Inschrijven:
Aanmelden voor Trailrun Seters Mooiste kan via www.inschrijven.nl of via www.setersmooiste.nl. Tegen wat meerkosten is na-inschrijven op locatie mogelijk tot een half uur voor de start. Maar pas op, er is een limiet aan het aantal deelnemers gesteld. Dus vol is vol.

 

Reacties

Cookieinstellingen