Let hierop als je Philips Hue lampen gaat kopen

Foto: CCO/Public Domain

Ingezonden De Philips Hue lampen zijn tegenwoordig enorm populair. Je kunt bijna geen woning binnenlopen waar ze geen Philips Hue verlichting hebben. Dat is ook niet gek, want de moderne LED lampen hebben enorm veel voordelen.

Deze lampen maken het enorm eenvoudig om van een afstand je licht te kunnen bedienen. Alles kan geautomatiseerd worden zodat je het voor jezelf een stuk eenvoudiger kan maken. Zo kun je met één klik op je smartphone de lichten uitschakelen of een andere kleur kiezen zodat deze precies past bij de film of serie die je op dat moment aan het kijken bent. Een gezellige sfeer in huis creëren was nog nooit zo eenvoudig. Er is wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je de Philips Hue verlichting wil aanschaffen.

Kies de juiste fitting
Het belangrijk om goed te controleren welke lamp er aangeschaft moet worden. Gelukkig heeft Philips Hue geschikte lampen voor meerdere fittingen. Zo is er bijvoorbeeld een LED lamp voor de GU10, de E27 en de E14. Verder zijn er zowel inbouwspots verkrijgbaar als staande lampen en plafondlampen. Dit zijn complete Hue lampen zodat je geen losse lampjes nodig hebt. Wel is het goedkoper om zelf een armatuur te kopen om daar vervolgens een passende Philips Hue lamp voor aan te schaffen. Check dus altijd goed welke fitting er in je armatuur zit.

Ga je voor een ledstrip?
De ledstrip van Philips Hue is tegenwoordig ook steeds populairder geworden. Het gaat hier om een strip van variërende lengte. Zo heb je strips van een meter tot wel 10 meter. Deze plak je vervolgens ergens naar wens zoals bijvoorbeeld op de achterkant van je televisie of ergens op de muur. Zo heb je gezellige lichtjes waarvan je de kleur en helderheid zelf kan instellen. Dit doe je ook met de Hue app zodat je de lichtjes op afstand makkelijk kan bedienen.

Let goed op of je witte of gekleurde lampen neemt
Je hebt bij Philips Hue de keuze om voor warm witte of voor gekleurde LED lampen te gaan. Let dus goed op wanneer je nieuwe verlichting gaat aanschaffen welke je kiest. Voor de gekleurde verlichting betaal je vaak wat meer, maar daar krijg je ook een geheel andere beleving voor terug. Tijdens jouw favoriete film of serie zet je de verlichting aan op de kleur die daar perfect bij past. Zo beleef jouw filmavonden op een geheel nieuwe manier. Er zijn dus veel verschillende opties wanneer je de Philips Hue verlichting aan wil gaan schaffen. Zo is er voor ieder wat wils waarna je de ideale sfeer bij jou in huis kan creëren. Philips Hue is er dus voor iedereen en voor iedere verschillende woning. Geen saaie of ongezellige verlichting meer voor jou.

Reacties

Cookieinstellingen