Rijden onder invloed met een ongeldig verklaard rijbewijs

Foto: Politie Dongen

In de nacht van dinsdag op woensdag kregen politieagenten van team Leijdal en team Langstraat het verzoek om te gaan naar de Eindsestraat. Dit in verband met een persoon die mogelijk onder invloed een scooter zou besturen.

Ter plaatse was de verdachte danig onder invloed waardoor hij agressief gedrag vertoonde. Omdat de agenten de man niet op de scooter hebben zien rijden, werd hem een rijverbod opgelegd om een voertuig te besturen. Vervolgens reed de verdachte toch ineens weg richting Tilburg, waarop hij wederom tot stoppen werd gemaand en hij gelijk een gevechtshouding aan nam.

De verdachte is vervolgens onder controle gebracht met de inzet van een stroomstootwapen. De verdachte is aangehouden voor bezit van meerdere soorten drugs, rijden met ongeldig verklaard rijbewijs en het rijden onder invloed. Tegen de verdachte, die alle medewerking weigerde bij bloedonderzoek is tevens een proces-verbaal opgemaakt voor het weigeren mee te werken aan bloedonderzoek voor het rijden onder invloed.

Reacties

Cookieinstellingen