Zaterdag Repair Café Dongen

Foto:

Vanwege vakantie een week eerder dan gepland is aanstaande zaterdag 6 augustus Repair Café Dongen weer geopend. Tussen 10.00 en 12.00 uur bent u bij de Eagle Shelter welkom voor reparatie van uw spullen.

Deskundige vrijwilligers zitten dan klaar om samen met u aan de slag te gaan. Op het gebied van elektrische apparaten, klokken en horloges, fietsen, verstelwerk et cetera. Er zijn meerdere allround monteurs die je ongetwijfeld verder kunnen helpen. En natuurlijk is er koffie of thee. De reparatie op zich is kosteloos, je betaalt alleen voor vervangende onderdelen. Het staat iedereen vrij te doneren. Het adres van de Eagle Shelter is Crispijnhof 9 in Dongen en ligt aan het fietspad tussen de voetbalvelden van DVVC en Olympia in. Parkeren kan aan de (parkeerplaats) Sportlaan of op de grote parkeerplaats aan Crispijnhof.

Meld uw reparatie aan via ons mail adres [email protected] Graag ontvangen wij dan een naam en met hoe veel personen je komt. Heb je zware spullen en even hulp nodig? Wij helpen u graag met het tillen. Bel dan naar: 06-20737833 of 06-38226683. Op de ochtend zelf meldt u zichzelf bij binnenkomst eerst even aan. U ontvangt dan een volgnummer en onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u wachten totdat u aan de beurt bent.

Heeft u nog andere vragen aan het team van het Repair Café dan kunt u bellen met Rian Driessen, tel: 06-20737833. Het Repair Café is ook blij met nog meer handjes, dus bent u handig en heeft u interesse om vrijwilliger te worden neem ook dan contact op.

Reacties

Cookieinstellingen