Tetstoernooi een schot in de roos

De eerste editie van het Dongens Tetstoernooi blijkt een schot in de roos.

Maar liefst 50 koppels, jong en oud, traden aan op de 10 Tetsbanen in de Oude Baan voor Café Zalencentrum De Viersprong. Na de officiële opening van “Tetsvader” Max van Riel werden om 12.30 uur de stoepranden gretig onder vuur genomen door de enthousiaste deelnemers. Naast een mooi deelnemersveld, trok het evenement ook grote publieke belangstelling. Onder het genot van een heerlijk zonnetje en een drankje dompelden zich zo’n 300 mensen onder in de wereld van ”Tets”.

Kinderen genoten met volle teugen van zand, water, snoep en uiteraard het luchtkussen. DJ Marco en Blaaskapel Hoe Ist?! zorgden dat het ook aan muzikale gezelligheid niet ontbrak. Om 16.30 uur startte de zinderende finale tussen “Scherpe randje d’r af” en Team “Altijd op ’t randje”. Het was uiteindelijk “Scherpe randje d’r af” die er met de felbegeerde wisselbokaal vandoor ging. Voor kinderen tussen 11 en 14 jaar was Gouden Ticket te verdienen voor het NK Stoepranden op 18 september aanstaande in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Het zijn Neeltje Boers en Vince Hain die Dongen hier mogen vertegenwoordigen.

Het goede doel van deze middag was een bijdrage aan de “intocht van Sinterklaas”. Stichting Dongense Jeugdraad kan rekenen op een mooie donatie. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement en mag alvast melden dat de volgende editie plaatsvindt op zondag 9 juli 2023; noteer deze dus alvast in jullie agenda!

Tot slot dank aan alle deelnemers, toeschouwers en uiteraard alle sponsors die dit mede mogelijk hebben gemaakt, t.w.: Café Zalencentrum De Viersprong, Verhagen Kaatsheuvel, DJ Marco, MT Dak en Gevelbouw, Spirello, Vishandel Pieter Pooyé, Camperbouw en Verhuur Dongen, Mark van Riel Timmerwerken, Slagerij Traiteur Pijnenburg, Bakkerij Pim Filius, ACR Group, Roxbouw, Bloembinderij John Flora, Femke’s Salon, In ’t Groen Groenten & Fruit, Van Dongen Rioolreiniging & Ontstoppingsdienst, DA Drogisterij & Parfumerie Ingrid, Autorijschool Van Vessem, Buijs Glashandel, jijenmax.nl, Stichting Dongense Jeugdraad.

Bekijk een sfeerreportage van het Tetstoernooi in de fotoserie bovenaan dit artikel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen