Brasserie LOUD opent prachtige zaak op Looiersplein

Foto:

Dongen is een prachtige horecazaak rijker. Afgelopen vrijdag vond de officiële opening plaats van Brasserie Loud op het Looiersplein.

De afgelopen vier maanden is hard gewerkt om het pand, waar voorheen Expert gevestigd was, om te toveren tot een Brasserie met een bijpassende uitstraling. En daar zijn Gijs en Chantal Eskes en hun team fantastisch in geslaagd. Dat de Dongenaren het initiatief omarmen blijkt wel uit het feit dat LOUD tijdens het ‘proefdraaien’ in de eerste dagen voor de officiële opening een groot aantal bezoekers mocht ontvangen. Zowel het gezellige terras als het bijzonder sfeervolle interieur waren tijdens de eerste week druk bezet.

Afgelopen vrijdag kwam de nieuwe wethouder Ankie de Hoon naar LOUD om de opening een officieel tintje te geven. “We wilden als gemeente graag meer horeca op het Looiersplein en Brasserie LOUD heeft de verwachtingen meer dan waar gemaakt door deze locatie om te toveren tot een prachtige horecazaak. Ik ben er van overtuigd dat de Dongenaren hier ook heel blij mee zijn en de weg naar Brasserie LOUD  weten te vinden. Heel veel succes!”

Ondernemer Gijs Eskes, die in het verleden bij enkele gerenommeerde bedrijven al veel ervaring opdeed in de horeca, bedankte tijdens de opening de vele mensen die betrokken waren bij de voorbereidingen en de metamorfose van het voormalige winkelpand tot sfeervolle Brasserie met terras. “Zonder jullie hulp was dit allemaal nooit mogelijk geweest. We zijn er even mee bezig geweest, maar nu staat er een zaak waar we met zijn allen trots op mogen zijn. We zijn er nu helemaal klaar voor en hopen dat veel Dongenaren en bezoekers aan deze mooie gemeente ons weten te vinden.”

Dongen.nieuws.nl feliciteert Gijs, Chantal en het hele team met de opening van deze prachtige aanvulling op het horeca aanbod in Dongen. Veel succes!

Reacties

Cookieinstellingen