Kermis 2022 in beeld

Sinds vrijdag 8 juli draait de Dongense kermis weer op volle toeren. De waaghalzen kunnen hun hart onder meer  ophalen bij de Power Surge en de Safari Trip en voor de kinderen zijn er attracties als de draaimolen en de buggy ride. Maar de kermis heeft veel meer te bieden; van botsauto’s tot oliebollen en van schiettent tot zweefmolen….kortom ruim voldoende kermisvermaak voor de vele  bezoekers.

Vandaag (maandag) staan er weer enkele aantrekkelijke optredens op het programma. Zo zullen Sieneke en Jan Biggel de stemming nog eens flink opvoeren.

Het programma van maandag en dinsdag

Maandag 11 juli
Vanaf 14.00 uur gezellig kermis vieren op het Wilhelminaplein met
20.15: Optreden Sieneke op de podiumwagen aan het Wilhelminaplein
21.00 uur: Jan Biggel op de podiumwagen aan het Wilhelminaplein

Dinsdag 12 juli
De laatste dag van de Dongense kermis met om 23.00 uur ter afsluiting een grootse vuurwerkshow in Park Vredeoord. Deze zal groter en indrukwekkender zijn dan andere jaren in verband met het feit dat we de afgelopen twee jaren niet hebben kunnen genieten van deze bijzondere afsluiting. Om 00.00 uur is het dan einde kermis 2022.

Fotograaf Jan Stads legde de sfeer vast op de gevoelige plaat. Kijk in de fotoserie bovenaan dit artikel om nog even extra te genieten van de mooie kermis 2022.

Foto’s: Pix4/Profs/Jan Stads

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen