De Onbeperkte Vuelta Brabant was bij Atledo

Foto: Kees Willemse

De Onbeperkte Vuelta Brabant is een 5 daagse wielertoertocht georganiseerd door de stichting Leef! In totaal wordt 215 km afgelegd verdeeld over vijf etappes. De route loopt door een deel van midden en west Brabant. Op donderdag 30 juni waren de deelnemers te gast bij Atledo waar een rustpost was georganiseerd.

Ruim 30 deelnemers genoten er van een kop koffie of thee en wat te eten. Sommigen vertrokken alweer na vijf minuten, anderen namen wat meer tijd om uit te rusten. Een paar deelnemers wilden nog graag snel een rondje over de baan rijden en hebben dat ook gedaan, op volle snelheid. Daarna vertrok iedereen weer richting Oosterhout.

De stichting Leef bedankt alle vrijwilligers van Atledo voor hun inzet vandaag bij de Onbeperkte Vuelta. Het was een geslaagde eerste doorkomst met een mooi aantal deelnemers. Wie weet volgend jaar weer.

Stichting Leef! organiseert Onbeperkte Evenementen voor mensen met een chronische aandoening of een beperking. Met deze evenementen geven ze de deelnemers een doel waarvoor zij structureel in beweging kunnen komen. Na twee succesvolle edities van de Onbeperkte Elfstedentocht waren ze van 29 juni tot en met 3 juli in Noord-Brabant met de Onbeperkte Vuelta Brabant. Meer weten: https://stichtingleef.nl

Foto’s: Kees Willemse

Reacties

Cookieinstellingen