Veel bezoekers bij het Opentuinenenkunst weekend

Foto:

Tuinliefhebbers weten dat er in de gemeente Dongen prachtige tuinen zijn. Ook dit jaar hebben bezoekers genoten.

Afgelopen Pinksterweekend 4 en 5 juni konden de bezoekers weer door de poorten van veel mooie tuinen lopen. Er was veel te genieten en veel inspiratie op te doen, zowel op tuingebied als op veel plaatsen waar kunst tentoongesteld werd.

Het was een gelegenheid om mooie en bijzondere bloemen- en plantencombinaties te bewonderen, wandelend door origineel ontworpen tuinen en het ontdekken van allerlei materialen en toepassingen. Wat een Open tuin en kunst weekend bijzonder maakt is dat het een mooie gelegenheid is om andere tuinliefhebbers te ontmoeten, tips en trucs uit te wisselen en vernieuwende ideeën op te doen voor je eigen tuin.

Veel kunstenaars konden onder veel interesse hun werk laten zien. Schilderkunst voor binnen en buiten, beelden van verschillend materiaal, sieraden, glaskunst en genieten van pianospel. Ondanks de regen op zondag bracht het veel bezoekers op de been en hebben de deelnemers en de bezoekers genoten van een fijn weekend.

Tenslotte, noteert u vast het volgende weekend in uw agenda? Zaterdag 3 en zondag 4 juni 2023 is het weer Open tuinen en kunst weekend.

Maar dan onder onze nieuwe naam, namelijk DONGENSETUINENKUNST.

Reacties

Cookieinstellingen