Personeelsgebrek doet Restaurant DongensGenieten de das om

Foto:

In een bericht op Facebook laten Jannie van Hees en Jeroen Trommelen van Restaurant DongensGenieten weten “met pijn in het hart, maar met opgeheven hoofd”, genoodzaakt te zijn hun mooie bedrijf te koop aan te bieden. Ondanks het succes van het bedrijf moeten Jeroen en Jannie wegens personeelsgebrek deze stap zetten.

Hieronder de tekst van het Facebookbericht

Als we goed nieuws delen vinden we dat we ook een minder goed bericht moeten delen… Met veel pijn in ons hart maar met een opgeheven hoofd zijn we genoodzaakt ons mooie bedrijf te koop aan te bieden…

We zijn eind 2018 in een rollercoaster gestapt die niet iedere keer de juiste loopings voor ons in petto had. We hebben veel tegenslagen gehad maar zijn nooit onze passie en het geloof in onszelf verloren. Helaas is het schrijnende gebrek aan vast personeel voor ons de laatste halte die we kunnen doorstaan….

We zijn een succesvol restaurant, we zitten ieder weekend vol en hebben niets dan zeer tevreden gasten. Dat we dan ons restaurant moeten verkopen door gebrek aan vast personeel en uiteraard de huidige gekte qua prijzen doet ons extra pijn…Soms is ondernemen stoppen met iets dat je steeds verder het donker in trekt in plaats van oneindig te blijven hopen dat het tij wel zal keren…

Vanaf heden zijn we enkel nog open voor grote gezelschappen in ons restaurant of bij je thuis. (Gemaakte reserveringen blijven staan maar er kunnen geen reserveringen meer gemaakt worden voor lunch en diner….)

Reacties

Cookieinstellingen