’t Bonte Schaep opent nieuwe winkel aan de Hoge Ham

Foto:

Het winkelaanbod in Dongen is volop in beweging. Vanaf vandaag is de prachtige, nieuwe winkel van ’t Bonte Schaep te vinden aan de Hoge Ham 149, in een deel van het voormalige ETOS pand.

Na 15 jaar was de tijd rijp voor een verhuizing naar een modern pand met alle faciliteiten die horen bij het winkelen van vandaag. “We waren eigenlijk uit ons jasje gegroeid in het vorige pand van 80 m². In deze nieuwe winkel hebben we 200 vierkante meter tot onze beschikking en dat werkt veel fijner” zegt eigenaresse Lenneke. “In de afgelopen jaren is de manier en de beleving van shoppen flink veranderd. Denk maar eens aan de opkomst van de webshops en de impact van sociale media. Ook wij zijn hierin meegegroeid. In  deze nieuwe zaak hebben we voldoende ruimte voor de afhandeling van onze webshopverkopen en voor de ontvangst van de voorraden van al onze winkels (naast de winkel in Dongen heeft ’t Bonte Schaep filialen in Prinsenbeek, Drunen, Oosterhout, Zaltbommel, Heusden). Nu we hier de ruimte hebben, kunnen we vanuit Dongen de hele logistiek van die vestigingen organiseren.”

Margie en Willy, de vertrouwde gezichten bij ’t Bonte Schaep, zijn beiden al sinds de start  op het Looiersplein, inmiddels dus al weer zo’n 15 jaar geleden, werkzaam bij de vestiging in Dongen. “Dat zegt natuurlijk ook wel wat” aldus Margie. “Het is een fijne plek om te werken”. Ursula, die het team sinds enige tijd versterkt, zal ook vaker in de prachtige nieuwe winkel te vinden zijn. “Vertrouwde gezichten dus,  dat vind ik belangrijk.” aldus Lenneke. “Onze vaste klanten waarderen dat enorm en daar doen we het tenslotte allemaal voor. Daarnaast bieden we ook graag de kans aan stagiaires om op een leuke werkplek ervaring op te doen.”

Als we Lenneke vragen de collectie van ’t Bonte Schaep  te omschrijven zegt ze: “Stoer, vrouwelijk, stijlvol en modisch. Het Bonte Schaep heeft de visie om haar klanten te kleden met items die opvallen in de menigte en die van hoogwaardige kwaliteit zijn. Onze collectie sluit hier perfect op aan, met het accent op natuurlijke materialen, comfortabele stoffen en eerlijke merken die aandacht hebben voor fairtrade. We bieden de allermooiste merken zoals Summum Woman, Essentiel, La Fée Maraboutée, By-Bar, No man’s land en Second Female. Kleding waar je verliefd op kunt worden en waar je jarenlang plezier van zult hebben. Natuurlijk vind je in onze collectie schoenen, tassen, riemen en andere accessoires die je outfit compleet maken of net een andere look geven. Door nieuwe combinaties te maken met traditionele en niet-traditionele materialen en pasvormen van nu en het verleden, creëren we een nieuwe stijl. Onze doelstelling is dat Iedere voruw op haar eigen manier blij de deur uit gaat.”

In de ruime, nieuwe winkel aan de Hoge Ham kan ’t Bonte Schaep de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. En natuurlijk worden klanten tijdens het openingsweekend  nog eens extra verwend. “Bij iedere aankoop ontvang je een lot waarmee je kans maakt op kleding en accessoires uit het assortiment van ’t Bonte Schaep.  Daarnaast kun je tijdens ons openingsweekend  genieten van een drankje en een hapje, onder meer afkomstig van ‘buurman’ Kaasland en voormalige ‘buurvrouw’ Bonbons enzo.”

“Wij hopen dat onze klanten hier dezelfde toegankelijkheid, huiselijkheid en gezelligheid ervaren als op ons oude adres. We heten iedereen welkom om onze mooie nieuwe winkel te komen bezoeken” besluit Lenneke.

’t Bonte Schaep
Hoge Ham 149
5104 JE Dongen
T 0162 371 601

Openingstijden:
Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag 10.00 – 18.00 uur
Woensdag 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 20.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur

Reacties

Cookieinstellingen