Overname ‘The Party Express’ door VANDERWOU Tours

Floris Beerens, Jordi Burgemeestre, Rozanne Heijs-Beerens, Arjen van der Wou, Cees Beerens
Floris Beerens, Jordi Burgemeestre, Rozanne Heijs-Beerens, Arjen van der Wou, Cees Beerens
Foto:

VANDERWOU Tours is inmiddels een gerenommeerde naam in Dongen en de wijde omgeving.  Een bedrijf dat letterlijk en figuurlijk constant in beweging is. Op 1 april is er weer een nieuwe tak aan  het bedrijf toegevoegd: The Party Express. Jordi Burgemeestre, de ‘geestelijk vader’ van ‘The Party Express’ uit Oosterhout, treedt in dienst van VANDERWOU Tours en blijft, als manager Evenementenvervoer, de drijvende kracht achter deze nieuwe tak van het bekende Dongense  bedrijf.

Burgemeestre werkt al vele jaren met succes aan de opbouw van ‘The Party Express’, een bedrijf dat zich specialiseert in het vervoer van en naar evenementen. Hij is blij met de overname en ziet met groot vertrouwen uit naar de toekomst  “Dit is een flinke stap vooruit in de ontwikkeling van mijn bedrijf, dat nu deel uitmaakt van een aansprekend bedrijf als VANDERWOU Tours.”

“The Party Express’ is gespecialiseerd in eventvervoer naar – met name – dance events” vertelt Jordi. “En onlangs is er nog een techno label toegevoegd onder de naam ‘Techno Transfer’. Bij ‘The Party Express’ kun je terecht voor losse stoelenverkoop en in sommige gevallen ook voor de combinatie tussen entreeticket én zitplaats. Eigenlijk eenzelfde concept als  ‘Samenmetdebus’, waarmee VANDERWOU Tours al vele jaren veel succes heeft.”

Het rijdende visitekaartje voor het eventvervoer (Foto: Tim van Dijk)

Rozanne Beerens, mede-eigenaar van VANDERWOU Tours, is trots op de jongste uitbreiding van het snelgroeiende bedrijf: “wij kennen Jordi al langere tijd, omdat VANDERWOU Tours een van zijn vaste partners is voor het inhuren van de bussen. Vanwege het goede onderlinge contact én de wens om ons eigen label ‘Samenmetdebus’ te laten groeien, zijn een tijd geleden de eerste voorzichtige gesprekken voor een intensievere samenwerking of zelfs complete overname tot stand gekomen. Door Corona heeft het wat langer geduurd totdat we tot een voor beide partijen werkzame oplossing konden komen. Die is er nu en daar zijn we erg trots op!”

Jordi en Rozanne, aanspreekpunten voor het eventvervoer

Vanaf 1 april is Jordi Burgemeestre fulltime voor VANDERWOU Tours aan de slag gegaan met de events.  “Binnen VANDERWOU Tours ga ik nu de complete aanname van het eventvervoer verzorgen, en dat varieert van het eerste klantcontact tot het uitzetten van de meest gunstige routes. Uiteraard krijg ik daarbij, waar nodig, ondersteuning van de overige kantoormedewerkers. De naam ‘The Party Express’ blijft gewoon bestaan. In de  komende periode wordt gezocht naar een juiste manier om ‘Samenmetdebus’ daarbij te integreren. Zowel op de bussen zelf als online.”

Rozanne Beerens en Jordi Burgemeestre hebben er veel zin in om ook van deze uitdaging weer een groot succes te maken. “Het is weer een mooie toevoeging aan ons bedrijf en  we kijken beide uit naar een hele fijne samenwerking” aldus Rozanne.

Foto boven: Floris Beerens, Jordi Burgemeestre, Rozanne Heijs-Beerens, Arjen van der Wou, Cees Beerens, directie VANDERWOU samen met The Party Express.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen