Ingezonden: Volkspartij Dongen bedankt zijn kiezers

Foto:

Ingezonden door Volkspartij Dongen

Als Volkspartij Dongen bedanken we onze inwoners voor het vertrouwen die zij getoond hebben met de behaalde stemmen. Met zeven zetels zal de Volkspartij ook de komende periode de grootste partij zijn van de gemeenteraad. Onze fractie zal bestaan uit René Jansen, Denise Kunst, Iris Jansen, Esra Çitak- Turkilmas, Frits Klijs, Jorik Bosters en Gert-Jan van Broekhoven. Indien we in de coalitie komen zal René Jansen opnieuw wethouder worden en schuift Chantal Kimenai door naar de gemeenteraad. Raadslid Cees Zwaal zal de fractie ondersteunen als steunfractielid.

Gerard Vrenken als informateur
Nu de definitieve zetelverdeling is vastgesteld gaan we het formatieproces in. De Volkspartij Dongen heeft Gerard Vrenken voorgesteld als informateur. Gerard Vrenken was tot zijn pensioen op 1 november 2019 actief als raadsgriffier in Tilburg. In 2020 heeft Gerard Vrenken ook de onderhandelingen gevoerd in de gemeente Oisterwijk bij de herverdeling van de gemeente hier waren zij erg tevreden over. De keuze voor Gerard Vrenken heeft de instemming van alle partijen in de Dongense raad, die een volledig onafhankelijke informateur wilden.

Praat op straat
Ook na verkiezingstijd vinden we het belangrijk om met onze inwoners in gesprek te gaan. Omdat de nieuwe gemeenteraad op 2 april een bijeenkomst heeft is praat op straat voor een keer verplaatst van de 1e zaterdag van de maand naar zaterdag 26 maart a.s. van 10:00 uur tot 12:00 uur. We zijn te vinden op het Looiersplein in Dongen, op de hoek tegenover de Geubel in ‘s Gravenmoer en rondom het dorpsplein in Dongen-Vaart. Hopelijk zien we jullie daar.

Reacties

Cookieinstellingen