Van den Noort is vandaag gewoon geopend

The day after...
The day after...
Foto: van den Noort

Van den Noort heeft een heftig weekend achter de rug, nadat er zaterdagochtend 19 maart 2022 op het recycleterrein in Dongen een brand ontstond.

Alle hulpdiensten werden direct ingeschakeld en tot in de wijde omgeving waren de rookwolken te zien. Op het moment van de brand waren Cees van den Noort en nog een aantal collega’s op het terrein aanwezig. “Twee hallen zijn volledig verwoest, maar het allerbelangrijkste is dat er geen gewonden zijn gevallen. Van den Noort is erg dankbaar voor de snelle en adequate inzet van de brandweer.”

De experts zullen nu nader moeten beoordelen wat de exacte schade zal zijn en komende dagen zullen verder grotendeels in het teken staan van het opruimen van het terrein. Van den Noort is maandagochtend gewoon weer opengegaan; Alle werkzaamheden worden voortgezet en ze staan, zoals gebruikelijk, weer klaar voor alle klanten.

De directie van Van den Noort bedankt iedereen nogmaals voor alle betrokkenheid en medeleven. Vol goede moed richten zij zich op de wederopbouw!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen