Geen carnaval? Dat toch in ieder geval een Peeënrijks Monumentenschildje op je gevel!

Foto:

Helaas is het ook dit jaar niet mogelijk om op de vertrouwde manier carnaval te gaan vieren. Een fikse tegenvaller voor de vele carnavalsliefhebbers in Dongen. Maar je kunt nog steeds laten zien dat achter jouw voordeur echte Peeën- en Peejerinnenharten kloppen. Tover je huis om tot een ‘Peeënrijks monument’ met dit exclusieve schildje.

Het schildje, een plaatje in de Peeënrijks kleuren groen en oranje, met Peeën gepositioneerd als zwaarden, zoals in een echt wapenschild, is tot stand gekomen in een samenwerking van Dongense Dingen en Ad Jespers uit Oosterhout. Daar is de plaatselijke variant al enkele jaren een groot succes en prijkt het schildje al op vele gevels. De prijs van het schildje, gemaakt van weerbestendig materiaal, is 11 euro.

Het ‘Peeënrijks Monumentenschildje’ is te bestellen op www.dongensedingen.nl (KLIK HIER). De prijs is 11 euro en als je in Dongen, ’s Gravenmoer of Klein-Dongen-Vaart woont wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Afhalen kan natuurlijk ook in onze winkel aan de Hoge Ham 159 (voorheen de Schoenenreus).


Reacties

Cookieinstellingen