Politieke partijen uit de Langstraat in debat bij Langstraat Kiest

Foto:

Langstraat Media, de streekomroep in de Langstraat, start op 12 januari met een nieuw radio en TV programma over de gemeenteraadsverkiezingen in de Langstraat.

Het programma heet Langstraat Kiest en wordt uitgezonden via Langstraat FM en Langstraat TV. De lokale omroep van Waalwijk, Loon op Zand en Dongen heeft alle bestaande partijen uitgenodigd om in discussie te gaan over lokale thema’s in Langstraat gemeenten. 21 partijen nemen deel aan in totaal 9 uitzendingen die live worden uitgezonden op woensdag avond tussen 19 en 20 uur, en herhaald op zondag morgen tussen 11 en 12 uur via Langstraat TV.

In elke uitzending worden 2 of 3 partijen uit de Langstraat gemeenten Waalwijk, Loon op Zand, Dongen en Heusden uitgenodigd om op drie thema’s zich te presenteren en met elkaar in debat te gaan. Rene Peters van Langstraat Media is de gespreksleider. De uitzending van 12 januari start met de lijsttrekkers van de VVD en CDA in Dongen, Petra Lepolder en Stijn Sips en wordt op 16 januari herhaald. De uitzendingen zijn wekelijks te volgen en zijn via de website www.langstraatkiest.nl terug te vinden.

Langstraat TV is te ontvangen op Ziggo kanaal 42, Telfort kanaal 2065 en KPN kanaal 1342. Langstraat FM is te ontvangen via 106.8 FM in de ether en Ziggo kanaal 917

Reacties

Cookieinstellingen