Nieuwe voorzitter Stichting Oranje Comité Dongen

Nieuwe voorzitter Hubert Broeders
Nieuwe voorzitter Hubert Broeders
Foto:

Nieuws van Oranje Comité Dongen

Deze tijd van het jaar geeft altijd ruimte om even terug te blikken en vooral vooruit te kijken. Inmiddels hebben we het twee jaar zonder ons geliefde Oranjeparkfestival moeten stellen. Gelukkig hebben we in de vorm van Studio OPF een fantastisch alternatief gehad, maar we kunnen niet wachten tot we iedereen weer mogen ontmoeten in Park Vredeoord.

Voorbereidingen Oranjeparkfestival 2022
Hoewel de huidige maatregelen rondom corona de doorgang van Oranjeparkfestival 2022 nog onzeker maken, zijn de voorbereidingen al in volle gang. Aangezien Park Vredeoord en het Wilhelminaplein opnieuw zijn ingericht, zal het festivalterrein een flinke metamorfose ondergaan. Zo komt er één groot podium met catwalk en wordt de horeca op het foodplein en in de festivaltent flink uitgebreid. Zodra we groen licht krijgen, is Stichting Oranje Comité Dongen helemaal klaar om een grandioos feest voor alle Dongenaren te organiseren.

Nieuwe voorzitter Stichting Oranje Comité Dongen
Het Oranje Comité Dongen krijgt een nieuwe voorzitter. Na afloop van het Oranjeparkfestival 2022 zal de huidige voorzitter Bas de Jong het stokje doorgeven. Hij heeft dan 5 jaar aan het hoofd gestaan van het bestuur. Onder zijn leiding hebben er (hopelijk) 3 succesvolle edities van het Oranjeparkfestival plaatsgevonden en hebben we tweemaal mogen genieten van Studio OPF. Onder de altijd enthousiaste leiding van Bas heeft het Oranjeparkfestival zich nog verder ontwikkeld tot een volwassen evenement, waar jong en oud veel plezier aan beleeft. De nieuwe voorzitter is geen vreemde in de Dongense vrijwilligerswereld. Niemand minder dan Hubert Broeders neemt de voorzittershamer over. Hubert is onder andere oud-voorzitter van Stichting Dongense Jeugdraad en al drie jaar actief binnen het bestuur als voorzitter van de commissie programmering.

Huidig voorzitter Bas de Jong

Opslag gezocht
Tot slot willen we een beroep doen op alle Dongenaren. Het Oranje Comité Dongen maakt nu gebruik van twee opslagruimtes waar we al onze materialen mogen onderbrengen. Ook voor ons geldt dat wij op niet al te lange termijn uit deze panden moeten. Naast het feit dat onze materialen hier opgeslagen liggen, is de toegang momenteel slechts beperkt mogelijk. Voor ons is het daarom enorm wenselijk om heel snel een
ruimte te vinden waar we terecht kunnen. Heb je plek of ken je iemand? We horen het graag! We wensen iedereen enorm fijne feestdagen en we kijken nu al uit naar een feestelijk, oranje gekleurd 2022. Geniet van elkaar en blijf gezond!

Cookieinstellingen