Ingezonden brief: “VVD met lasterpraat over voedselbank”

Foto: Flickr

De naam van de inzender is bij de redactie bekend

VVD met lasterpraat over voedselbank
De Dongense VVD meende vorige week een artikel te moeten publiceren waarbij negatieve uitspraken en insinuaties gedaan werden over het functioneren van voedselbank de Baronie.

Als vrijwilliger bij de voedselbank moet me dit van het hart; de berichtgeving van de VVD staat bol van onjuiste informatie en pertinente onwaarheden. Spijtig dat de VVD op basis van malinformatie wel meent te kunnen schrijven óver de voedselbank en niet kan praten mét de voedselbank. Voor je beurt praten heet dat, niet doordacht, gewoon dom.
Tendentieus omdat in dit artikel de indruk gewekt wordt dat de voedselbank willekeur toepast, en als een soort overheids-/ gemeentelijke voorzieningen bedenkelijk zou handelen.  Onzin: voedselbank de Baronie is een particulier initiatief wat ook aan adressen in Dongen steun biedt. De bijdrage van de gemeente Dongen is hierbij niet meer dan zeer moeizaam faciliteren van de locatie voor een uitdeelpunt. En dat is dat!

De VVD schuwt het uitdelen van een stoot onder de gordel niet. Meent op basis van valse informatie anderen zand in de ogen te kunnen strooien en daarbij een instelling zonder enig winstoogmerk, die geheel afhankelijk is van en drijft op giften en vrijwilligers, in diskrediet brengen. Een excuus zou op zijn plaats zijn. Zou de VVD sieren.

Vrijwilliger bij voedselbank.

Dit bericht werd ingezonden als reactie op een eerder, door de Dongense VVD, ingezonden artikel (lees hier)

 

Reacties

Cookieinstellingen