Campagneteam Volkspartij Dongen uit startblokken

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

De kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma is vastgesteld, het campagneteam van de Vokspartij Dongen kan uit de startblokken. Afgelopen zaterdag was iedereen vroeg uit de veren om zich te melden bij het  thuishonk van de Volkspartij Dongen, Café Zalencentrum De Viersprong.

Daar zijn 200 puzzels met foto’s uit alle kernen binnen de bekende contouren van de gemeentegrens van Dongen (‘de duim’) ingepakt en rondgebracht naar verenigingen, instellingen, bedrijven en horeca. Ook onze leden werden bezocht, als waardering voor de vaak jarenlange steun. Het verkiezingsprogramma van de VPD vind je hier.

“Wie had vooraf kunnen denken dat diezelfde zaterdag nieuwe strenge lockdown werden afgekondigd”, aldus de VPD in een persbericht. “Opnieuw worden onze ondernemers hard getroffen. Zo vlak voor de feestdagen komt de aankondiging met name bij onze Dongense horecaondernemers als een mokerslag binnen. Met de uitreiking van de 1e verkiezingspuzzel aan Fred en Petra Heijne spreken wij onze steun uit voor onze horeca, thuishonk van vele Dongense verenigingen. Uiteraard parkeren wij de campagne activiteiten.”

Reacties

Cookieinstellingen