Live Music The Pubquiz verplaatst naar 3 april

Foto:

Vanwege de nieuwe maatregelen die afgelopen zondag zijn ingegaan, en het jeugdorkest van de Koninklijke Muziekvereniging Dongen niet meer in de avond kan repeteren heeft de organisatie  er voor moeten kiezen om THE PUBQUIZ te verplaatsen. De nieuwe datum zal zijn ZONDAG 3 APRIL van 14 uur tot 17 uur.

De organisatie hoopt dat de mensen die al een kaartje hadden gekocht dit houden en dan met de andere teams de strijd aan gaan. Ben je echt verhinderd dan kun je via de Cammeleur je geld terugkrijgen.

We kennen allemaal de pubquiz, een quiz die je samen met vrienden in een lokaal café, of in de coronaperiode thuis, hebt gespeeld. Maar wat is er gaver om dit te combineren met een geweldig orkest, zangers en zangeressen die het antwoord op de vraag LIVE spelen. Dirigent Rolf Rombouts heeft met het jeugdorkest mooie muziekstukken uitgezocht voor jong en oud. Er wordt flink gerepeteerd om er een spetterende show van te maken. Op zondag 3 april zullen zij je, samen met drie presentatoren en een DJ, meenemen in een middag vullend programma. Je wordt getest op je kennis van muziek, televisie, film en nog veel meer!

Vorm samen met familie en/of vrienden een team van maximaal 6 personen en ga de strijd aan. “LIVE MUSIC: THE PUBQUIZ” is niet alleen bestemd voor leden van de muziekvereniging. Iedereen boven de 12 jaar mag zich aanmelden. Kaartjes kosten € 5,- p.p. en zijn te koop via: www.decammeleur.nl. Na het betalen van de kaartjes geef je je groepsnaam, inclusief het aantal personen, door via: [email protected]

Mis “LIVE MUSIC: THE PUBQUIZ” niet! Het wordt een mooie, gezellige en muzikale middag.

In verband met het coronavirus worden te allen tijde de maatregelen van het RIVM gevolgd.

Reacties

Cookieinstellingen