Extra koopzondagen voor Sint en Kerst

Foto:

De Dongense winkeliers hebben in de sint- en kerstperiode twee extra koopzondagen ingepland. De eerste koopzondag is aanstaande zondag 28 november. Op zondag 19 december zullen ook veel winkels de deuren openen.

De winkel van Dongense Dingen is  tot de kerst zelfs elke zondag open. Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Bij Dongense Dingen aan de Hoge Ham 159 vind je altijd iets waar je blij van wordt. Leuke en sfeervolle cadeau-artikelen, een groot aantal artikelen met een Dongense tintje, een uitgebreid assortiment Peeënrijkse carnavalsemblemen en natuurlijk het enige echte Peeënrijks monumentenschildje, een mooie skyline van Dongen als wanddecoratie, metalen retro borden… noem maar op. In Oma’s snoepwinkeltje vind je die overheerlijke snoepjes die je nog kent van vroeger, zoals onder meer boterwafeltjes, kaneelkussens en jodevet.

Schoencadeautjes
Ook voor in de schoen vind je bij Dongense Dingen de lekkerste cadeautjes. Verras je kind met een chocolade ei met sinterklaassurprise, een heerlijke speculaaspop of een doosje met sticks van knetterchocolade

Dongense Dingen koffiebar
Neem het er eens lekker van en geniet bij Dongense Dingen van een heerlijke kop koffie, thee, Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, of warme chocolademelk (met slagroom). Natuurlijk kun je bij de koffiebar van Dongense Dongen ook terecht voor een frisdrankje. En heb je zin in iets lekkers, dan neem je er gewoon een overheerlijk Dongenaartje (van Bakkerij de Koning) bij.

Nieuw!!!: Kersthanger Peeke
Exclusief bij Dongense Dingen!! Een sieraad voor in je kerstboom. Nieuw in het assortiment zijn ook: paraplu’s met de skyline van Dongen, babyrompertjes, het boek ‘Kroegentocht Dongen’, speelkaarten met de Skyline van Dongen, babyrompertjes, diverse puzzels, het Willem II boek ‘Wij zijn voor niemand bang’, ‘het Dongens dobbelspel en nog veel meer…

Dongense Dingen vind je aan de Hoge Ham 159 en is de hele week geopend. In de aanloop naar Sinterklaas en kerstmis staat de deur ook op de zondagen 28 november, 5 december, 12 december en 19 december open (van 11.00 tot 17.00 uur)

 

Dongense Dingen
De gezelligste winkel …De leukste cadeaus…De lekkerste koffie…

 

Reacties

Cookieinstellingen