L-Joy dancefactory swingt door

L-Joy op de Volckaert
Foto:

Er is doorgedanst en gesport tijdens corona. En er worden creatieve oplossingen bedacht om aan alle maatregelen te voldoen én om alles door te laten. Kortom het is veilig dansen en sporten van jong tot oud bij L-Joy.

L-Joy, de afgelopen periode in een notendop:
Onlangs was er eindelijk weer een dansoptreden in de Volckaert. Er waren alleen maar stralende gezichten en het was een feestje voor de dansers en de bewoners. Binnenkort is L-Joy te zien bij de intocht van Sinterklaas en bij de warming-up van Santarun. Ook staat de playbackshow van Oriëntatie weer voorzichtig op de planning.

De wedstrijdteams hebben vorig jaar een paar online wedstrijden meegedaan, maar er gaat niets boven dansen op een podium in een theater. De eerste fysieke wedstrijd is onlangs ook weer geweest in Berlicum heeft een derde plaats opgeleverd en er komen weer leuke wedstrijden aan. Op 28 november staan alle dansers van L-Joy dancefactory op het podium in de Bussel.

En ook komt Dancember er weer aan. Een jaarlijks terugkomende activiteitenweek vol leuke workshops, vormen van dans en bewegen die niet op ons lesrooster staan, voor jong en oud. Zo kun je denken aan afrodans, een kinderen voor kinderen-les, cheerdance, en nog veel meer. En langzaamaan wordt er weer gedacht aan een danskamp, de plannen staan al klaar.

L-Joy werkt ook samen met scholen, kinderdagverblijven en diverse sportieve activiteiten binnen en buiten Dongen. Afgelopen jaar is er ook on-line samengewerkt. Zo zijn er dansers te zien geweest in de video van o.a. de Koningsspelen en de Zomerspelen.

Er is doorgedanst en gesport tijdens corona. En er worden creatieve oplossing bedacht om aan alle maatregelen te voldoen én om alles door te laten. Kortom het is veilig dansen en sporten van jong tot oud bij L-Joy.

Verjaardagsfeestje
Niet alleen voor een reguliere les maar ook voor een workshop of kinderfeestje kun je hier terecht. Zo kun je hier je verjaardag vieren, compleet verzorgd van A tot Z in thema’s als prinsessen of TikTok. En voor een gezellige, swingende workshop op een vrijgezellenfeest of als vriendengroep. Ook voor een knallende openingsdans op je bruiloft. Er wordt gekeken naar wat bij het bruidspaar past en welke muziek voorkeur heeft voor een verrassend effect op deze speciale dag.

Bij L-Joy kun je dansen in de breedste zin van het woord. Vanaf 2 jaar tot hoog bejaard en van beginner tot gevorderd.

Reacties