10 november is de Dag van de Mantelzorg.

Foto: CC0 Creative Commons

Speciaal voor alle mantelzorgers, die zorgen voor een persoon uit Dongen wordt op woensdag 10 november de Dag van de Mantelzorger georganiseerd in De Cammeleur.

Op deze bijzondere dag bent u als mantelzorger van harte welkom van 10.00 uur tot 12.30 voor een gezellige brunch in De Cammeleur (Hoge Ham 126). (inloop vanaf 9.45 uur) U kunt tijdens deze bijeenkomst ervaringen uitwisselen met andere mantelzorgers, maar vooral ook in een ongedwongen sfeer ontspannen met een gezellige brunch.

Deelname is gratis / aanmelden is noodzakelijk. De deelname aan deze brunch voor mantelzorgers is gratis; aanmelden is wel noodzakelijk vóór 7 november via [email protected] of via 0162-314138. Geef daarbij uw naam, adres én telefoonnummer door.

Deze uitnodiging is bedoeld voor mantelzorgers. Kent u andere mantelzorgers die dit bericht niet persoonlijk ontvangen? Zij zijn ook van harte welkom om zich aan te melden. Vol is vol, dus meld u snel aan. We zien uit naar uw komst!

Wij houden ons tijdens de dag van de Mantelzorg aan de dan geldende RIVM-richtlijnen. Voor meer informatie kunt u bellen met Ingrid van Oosterhout, tel: 06-12186050

 

Reacties

Cookieinstellingen