Zaterdag Repair Café Dongen

Foto:

Aanstaande zaterdag 9 oktober is Repair Café Dongen weer geopend. Tussen 10.00 en 12.00 uur ben je bij de Eagle Shelter welkom voor reparatie van uw spullen.

Deskundige vrijwilligers zitten zaterdag klaar om samen met u aan de slag te gaan. Op het gebied van elektrische apparaten, klokken en horloges, fietsen, verstelwerk et cetera. Er zijn meerdere allround monteurs die je ongetwijfeld verder kunnen helpen.

Kapotte spullen weggooien, mooi niet! Geef ze een tweede kans. In het Repair Café leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken. En er opnieuw de waarde van in te zien. Het Repair Café draagt bij aan een mentaliteits- verandering. Die is noodzakelijk om mensen enthousiast te maken voor een duurzame samenleving.

Dus: heb je bijvoorbeeld een kapot koffiezetapparaat of broodrooster? Of zit je met een gaatje in een kledingstuk? Een horloge die niet meer werkt, een fietspomp die niet meer pompt? Kom ermee naar het Repair Café Dongen. En natuurlijk is er koffie of thee. De reparatie op zich is kosteloos, je betaalt alleen voor vervangende onderdelen. Het staat iedereen vrij te doneren.

Het adres van de Eagle Shelter is Chrispijnhof 9 in Dongen en ligt aan het fietspad tussen de voetbalvelden van DVVC en Olympia in. Meld uw reparatie aan via ons mail adres [email protected]. Graag ontvangen wij dan een naam en met hoe veel personen je komt.

Reacties