Nog een laatste kans voor het ophalen van het mantelzorgcompliment

Foto: CC0 Creative Commons

Bent u mantelzorger voor een inwoner van Dongen? Dan is dit bericht voor u! De gemeente Dongen waardeert mantelzorgers namelijk met een cadeaubon. Eind augustus / begin september zijn deze bonnen aan mantelzorgers verstrekt in De Cammeleur.

Uitreiking in de zomer.
Voor het eerst werden deze mantelzorgbonnen uitgereikt in de zomerperiode. De reden hiervan is dat de bonnen dit jaar geldig zijn tot en met 10 november. Hoewel veel mantelzorgers ContourdeTwern wisten te vinden, geldt dit mogelijk niet voor allemaal. Omdat we wel alle mantelzorgers de kans willen geven om de bonnen daadwerkelijk af te komen halen, organiseert ContourdeTwern Dongen dit extra afhaalmoment.

Aanvraagformulier.
Het aanvraagformulier voor het ophalen van de mantelzorgwaardering is te downloaden via de website van De Cammeleur. U kunt het ook ophalen aan de balie. Vul het aanvraagformulier volledig in en zorg dat u een identiteitsbewijs bij u hebt. Samen met de vrijwilliger wordt bekeken of uw aanvraag volledig is. Wordt de aanvraag goedgekeurd dan krijgt u de bonnen meteen mee.

U bent welkom bij ContourdeTwern in de De Cammeleur aanstaande dinsdag 5 oktober tussen 17.30 uur en 19.30 uur aan de Hoge Ham 126.
Hebt u nog vragen? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel met 0162-314138

Reacties