Huldiging Paralympisch kampioene Kelly van Zon

Foto:

Kelly van Zon wordt komende vrijdag gehuldigd door burgemeester Marina Starmans. Na een bronzen medaille in Beijing (2008), een gouden medaille in Londen (2010) en in Rio (2016), is het Kelly van Zon afgelopen zomer in Tokio opnieuw gelukt haar titel met succes te verdedigen. Deze bijzondere prestatie laat de gemeente Dongen niet zomaar voorbijgaan en daarom wordt Kelly op vrijdag 1 oktober in het zonnetje gezet door het college van burgemeester en wethouders.

Ontvangst om 16.00 uur met erehaag
Iedereen die Kelly een warm hart toedraagt wordt gevraagd een erehaag te vormen op de parkeerplaats van het gemeentehuis om 16.00 uur. Kelly zal vanaf de Hoge Ham naar de achterkant van het gemeentehuis lopen met haar familie en wordt in de centrale hal ontvangen door burgemeester Marina Starmans. Na een speech en de uitreiking van het cadeau wordt er nog een kop koffie gedronken en nagepraat. De huldiging eindigt om 17.00 uur.

Praktische zaken
De centrale hal is geopend voor publiek tijdens de huldiging. Er is ruimte voor 90 personen. De genodigden worden eerst binnen gelaten. Wanneer het maximum aantal personen is bereikt worden geen mensen meer toegelaten. Omdat het parkeerterrein gebruikt wordt voor de erehaag is het niet mogelijk om daar te parkeren. Bezoekers worden verzocht om gebruik te maken van de parkeerplaatsen elders in de omgeving.

Gemeente Dongen en Kelly van Zon kijken uit naar de komst van de Dongenaren om deze bijzondere prestatie met elkaar te vieren. Tot vrijdag 1 oktober!

 

Reacties