Alfons van den Hoek komt weer in actie voor Alzheimer Nederland

Foto:

Vorig jaar wandelde Alfons van den Hoek 200 km in 4 dagen gewandeld voor Alzheimer Nederland. Met deze prestatie haalde Alfons het prachtige bedrag van € 9188,- aan donaties op.

Ook dit jaar komt Alfons weer in actie voor Alzheimer Nederland, maar deze keer niet alleen. “Dit jaar wil ik op 18 september samen met ons team ‘EEN VUIST TEGEN VERGETEN’ 160 km gaan fietsen om geld in te zamelen voor Alzheimer Nederland” meldt Alfons.

Een vuist tegen vergeten
“Wandelen is één van mijn grote hobby’s maar soms pak ik ook wel eens de fiets” vervolgt Alfons van den Hoek. “Mijn zus Anky kwam met het voorstel om aan de sponsorfietstocht van Alzheimer Nederland mee te doen. En ik heb ja gezegd! We gaan deze uitdaging met ons team (incl. mijn zus Carien) ‘Een vuist tegen vergeten’

Motivatie
Alfons: “Enkele jaren geleden werd bij mijn zus Carien op 55 jarige leeftijd de diagnose Alzheimer gesteld. Als op zo’n jonge leeftijd Alzheimer in je leven komt, veranderen je leven en je toekomst ingrijpend. Ik heb veel bewondering voor de manier waarop Carien er mee omgaat en wil op mijn beurt graag een bijdrage leveren aan een toekomst met Alzheimer. Helaas is deze ziekte (nog) niet te genezen en daar willen we met ons team samen iets aan doen.”

Mijn uitdaging
“Als niet fanatiek fietser lijkt het me een hele uitdaging om op 1 dag 160 km te fietsen en daarmee geld in te zamelen voor Alzheimer Nederland zodat er meer onderzoek gedaan kan worden naar deze verschrikkelijke ziekte. Ik hoop dat velen mij en/of ons team ook dit jaar weer helpen bij deze actie om geld in te zamelen voor dit goede doel?”

Alle beetjes helpen.
“Bezoek de actiepagina, klik op de button ‘DONEER DIRECT’ en mijn dank is zeer groot!” aldus Alfons.

Meer info over het team vind je op:

Een vuist tegen vergeten (inactievooralzheimer.nl)

“Had je al gedoneerd? BEDANKT!”

Reacties