zaterdag 26 juni: Leer Dongen Kennen Dag

Foto:

De tijd van bestellen, afhalen en tijdsvakken reserveren is in de Dongense winkelstraten grotendeels voorbij en de zomervakantie staat voor de deur. Dus is het tijd voor: De Leer Dongen Kennen Dag!

Wat houdt deze dag in?
Om te vieren dat we na lange tijd mogen winkelen met minder beperkingen bieden wij jullie de gelegenheid om onze Dongense ondernemers nóg beter te leren kennen. De Leer Dongen Kennen Dag is een dag waarop meer dan 50 ondernemers voor het winkelend publiek een eigen actie, prijsuitreiking, promotie, etc. hebben georganiseerd. Van een gratis kopje koffie tot een bosje bloemen bij aankoop en van open dagen tot het winnen van een VIP shop-avond. Door al deze mooie acties in de eigen winkels zetten de Dongense ondernemers samen een mooi evenement weg.
De deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan de fleurige trossen ballonnen en de echte lederen deurmat voor de deur. In de speciale Leer Dongen Kennen krant van week 25 is een overzicht te vinden van de deelnemers met hun acties.

Tijdens de Leer Dongen Kennen Dag zullen lopende jazzorkesten door de Dongense straten trekken om het winkelend publiek te trakteren op opzwepende tonen en energieke klassiekers. In haar 25 jarig bestaan heeft ’t Looporkest een fantastische reputatie opgebouwd. Het trad op door geheel Nederland en ook vaak daar buiten. De leden van het orkest zijn geschoolde musici die hun sporen hebben verdiend, en de lijst van optredens is indrukwekkend: feesten, evenementen, winkelcentra promotie, begeleiding van bekende Nederlanders, deelname in televisie series en ontvangst van VIPs tot aan staatshoofden toe. Door de jaren heen heeft ’t Looporkest zich onderscheiden met meer dan 40 verschillende thema′ s. Daarbij niet uit het oog verliezend waarom het eigenlijk gaat: Muziek op hoog niveau. Het repertoire is breed en omvat dixieland, zeemansrepertoire, Rock ′n′ Roll, Latijns Amerikaans en op verzoek zelfs een stukje klassiek. Vocaal en instrumentaal, Engels- en Nederlandstalig. Kortom ’t Looporkest manifesteert zich als een kameleon op iedere feestelijke gebeurtenis en is het hele jaar dag en nacht inzetbaar….

Draagt u de lokale ondernemers een warm hart toe? Dan zien zij u graag op zaterdag 26 juni op deze bruisende dag vol met mooie kortingen en acties in de Dongense winkelstraten.

Houd u tijdens het winkelen wel aan de nog geldende maatregelen zoals het houden 1,5 meter afstand en thuis blijven bij klachten. Veel winkelplezier!

Volg ons op social media!
Wil je niks missen van spetterende acties of aanstaande evenementen?
Of wil je de Dongense ondernemers eens wat beter leren kennen?
Houd dan de Facebook- en Instagrampagina in de gaten en neem regelmatig een kijkje op de vernieuwde website: www.leerdongenkennen.nl

Reacties