Dit zijn de leukste kraamcadeaus voor baby en moeder

Foto:

Ingezonden Het kopen van geschenken voor een pasgeboren baby lijkt een van de gemakkelijkste dingen ooit. Je zou tenslotte waarschijnlijk alles kunnen kopen zonder dat de baby echt weet of herinnert wat je hebt gekocht. Hun ouders zullen dat echter wel doen.

Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden voor een baby cadeau, dat het een beetje overweldigend kan zijn. Daarom delen wij met jou de beste cadeaus voor pasgeboren baby’s en zijn of haar ouders.

Een complete verzorging set
Een gevoelige pasgeboren huid verdient alleen de beste zorg. Wees daarom de ster van het kraambezoek en stel een complete verzorging set voor de baby samen. Kies hierbij kleine flesjes, zodat de kersverse ouders verschillende producten kunnen proberen voordat ze grote flessen aanschaffen. Denk aan schuimshampoo, reinigingsgel, reinigingswater, babylotion en luieruitslag crème die speciaal voor baby’s zijn gemaakt.

Zachte sokken en stoere schoenen
Er is niets schattiger dan babyschoentjes. Oké, misschien baby sokjes. Dan moet je ze maar allebei kopen! Niemand houdt ten slotte van koude voeten, dus ook een pasgeboren baby niet. Een schattig setje sokken is daarom perfect om de baby warm te houden. Kies hiernaast een paar comfortabele en stijlvolle schoenen uit. Een paar met schattige kleuren en patronen zullen je zeker bovenaan de lijst van coolste pasgeboren cadeau-gevers plaatsen.

Kwaliteit slabbetjes
Hoewel de kwijlende glimlachjes van baby’s schattig zijn, kunnen ze leiden tot natte kleding en kwijtuitslag. Een nieuwe set slabbetjes helpt dat te voorkomen – in stijl. Kies voor slabbetjes gemaakt van biologisch katoen en fleece, want deze zijn zacht en absorberend en houden de kleding droog. Zoek ook naar een set die verstelbaar is, zodat ze met de baby kunnen meegroeien tot in de peutertijd.

Cadeau voor de ouders
Natuurlijk is een cadeau voor het kind op deze leeftijd ook direct een cadeau voor de ouders. Maar je kunt ook iets uitzoeken waar de ouders veel plezier van hebben. Denk eens aan een sentimenteel geschenk zoals mijlpaalkaarten. Deze markeren eerstejaars mijlpalen die je af kunt vinken of zelf in kunt vullen.
Je kunt ook kiezen voor een leuk boek voor het slapengaan. Deze verhaaltjes zijn iets dat nieuwe ouders voor altijd zullen koesteren. Je kunt natuurlijk ook iets anders leuks of handigs kopen voor in de kinderkamer, zoals een monitor die functioneert als de ogen en oren van de ouders wanneer ze niet fysiek naast hun kleintje zijn. Een monitor van hoge kwaliteit zorgt voor extra veiligheid, zekerheid en gemoedsrust voor ouders en baby.

Reacties