Cadeautip voor alle gelegenheden: een tegeltje

Foto: Tegeltjes.com

Ingezonden Het is bijna Vaderdag, de diploma uitreikingen zijn volop bezig en misschien staat de verjaardag van jouw moeder wel om te hoek. Dat vraagt natuurlijk om een leuk cadeau. Een bos bloemen, een etentje of een lekkere zelfgebakken taart is natuurlijk leuk, maar wat dacht je ervan om een relatieve tegeltjeswijsheid op een tegeltje te zetten? We zullen je een aantal voorbeelden geven.

Vaderdag cadeau
Wat is er leuker dan je vader in het zonnetje zetten met een grappige of lieve tekst op een tegeltje? Dit originele cadeau kun je zo bijzonder maken als je zelf wilt. Je kunt namelijk zelf een tegeltje maken. Combineer verschillende foto’s met een lieve tekst of zet er een uitspraak op waar je vader bekend om staat. Je kunt ook een grote foto afdrukken op meerdere tegels!

Diploma uitreikingen
Wanneer je zoon, dochter, vriend of vriendin eindelijk geslaagd is vraagt dat natuurlijk om een groot feest en een leuk cadeau! Zet op een zelf ontworpen tegeltje hoe ongelofelijk trots je bent op hem of haar. Zoek zelf alvast een leuke plek op waar het tegeltje opgehangen kan worden, zodat de geslaagde niet opnieuw in de stress schiet.

Moeder jarig
Met een fles wijn kun je nooit mis zitten, maar wat dacht je van een leuke quote over wijn op een tegeltje? Denk eens aan spreuken als “het weer van vanavond: 99% kans op wijn” of “het is pas echt crisis als de wijn op is”. Als jouw moeder ook maar een beetje lijkt op de mijne, zijn deze spreuken zeer toepasselijk.

Verhuisd
Heeft je beste vriendin een nieuwe woning gekocht? En geven jullie elkaar altijd grappige cadeaus? Verras haar met een stoeptegel. Denk eens aan een walk of fame stoeptegel, of print een grappige foto van haar af op de tegel. Of dat ze de tegel gaat gebruiken weten we niet zeker, maar lachen zal ze in ieder geval!

Werk jubileum
Is je baas jarig? Of bestaat het bedrijf een x aantal jaar? Zet een grappige of inspirerende spreuk op een tegeltje! Het ophangen ervan zal het werk verlichten en je baas kan er vast ook om lachen. We hebben alvast een aantal ideeën voor je verzameld:

  • “Je hoeft niet gek te zijn om hier te werken, maar het maakt het wel een stuk gemakkelijker”
  • “Ik begin pas met werken wanneer mijn koffie dat ook doet”
  • “Wie handelt vanuit passie heeft geen werk, maar een leven”

Reacties