20 gratis voorstellingen van Eddie & Eduard

Foto:

Remco Raessen uit Dongen heeft afgelopen jaar zeker niet stil gezeten. Zijn theaterbedrijf Remco Theater-Kunst heeft sinds kort een nieuwe naam: Theater Spelenderhand met daarbij passende nieuwe internetsite: www.spelenderhand.nl

Afgelopen jaren was Remco meerdere malen te zien in De Cammeleur met zijn poppenvoorstellingen Brom Beer, Het verdwenen ijsje en Eddie & Eduard. Met zijn voorstellingen wil hij kinderen meenemen in zijn beleving en fantasie, waardoor ze hun emoties beter leren begrijpen en gaan nadenken over de wereld om hun heen. De voorstellingen zijn voor iedereen, maar in het bijzonder voor kinderen van 2 t/m 8 jaar.

Dankzij het Fonds voor Podiumkunsten mag Theater Spelenderhand 20 keer gratis de voorstelling Eddie & Eduard spelen op scholen in en rondom Dongen. De voorstelling is gemaakt voor de groepen 1 en 2 van het basisonderwijs en wordt op een buitenlocatie gespeeld, zodat de coronaregels kunnen worden gehandhaafd.

Eddie & Eduard gaat over twee slakken (Eddie en Eduard), die de wereld ontdekken vanuit hun eigen kleine theatertje, waar ze diverse korte avonturen beleven. Ze zijn nieuwsgierig en treden de wereld vol verwondering tegemoet. De voorstelling wordt per groep gespeeld.

Iedere school die interesse heeft kan zich melden via [email protected]

Meer informatie vindt u op de website:
https://spelenderhand.nl/contact/eddie-eduard

Wees er snel bij, want vol is vol!

Reacties