Op vakantie? Camperbouw- en Verhuur Dongen helpt je op weg!

Foto:

Nu de coronamaatregelen beetje bij beetje versoepeld worden, beginnen we ook al weer voorzichtig te denken  aan een weekendje weg of aan de naderende zomervakantie. Vooral kamperen is erg populair.

Ook zin om een paar weekjes lekker weg te gaan? Die mooie roadtrip maken of twijfelt u of u misschien een camper wilt aanschaffen? Dan is een camper huren een goede uitkomst. Bij Camperbouw- en Verhuur Dongen  kun je terecht voor de huur van een VW Camper, die voorzien is van alle gemakken, zoals een 2 persoons slaapbank, een keukentje met 2 pits gasstel, wasbak en koelkast en natuurlijk van een (slaap)hefdak, een luifel, navigatie, airco en een fietsendrager. Zelfs een bustent , die je kunt koppelen aan de camperbus, is mogelijk. Daardoor wordt je kampeerruimte een stuk groter en dat is bij wat minder weer natuurlijk een mooie toevoeging. Daarnaast  verhuren we all-in, dus ook voor wat betreft de verzekering hoeft de klant zich geen zorgen te maken. Vaak sturen klanten die een camper huren, ons prachtige foto’s vanaf hun vakantie-adres. Onze campers hebben al heel wat van Europa gezien, van de Noordkaap tot Zuid-Spanje.”

Camperbouw- en Verhuur Dongen is sinds 2017 gevestigd aan de Vaartweg 131B en wordt gerund door Christ-Jan Weterings en Serona Maas. “Wij hebben  in 2016 onze eerste camper gebouwd, We zijn heerlijk weggeweest met de kinderen en de hond en hebben genoten van de vrijheid die je met een camper hebt. Dit wilden we graag ook andere mensen laten beleven en we hebben toen onze camper te huur aangeboden. Toen is het balletje eigenlijk gaan rollen.” aldus Serona.  “Het jaar erop verbouwden we twee busjes en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar zo’n 25 à 30 busjes per jaar. De VW busjes zijn daarbij ver in de meerderheid, zij zijn ook erg waardevast en daarmee ook interessant voor kopers” vult Christ-Jan aan.

Maar ook als je een eigen bus wilt laten ombouwen kun je terecht bij Camperbouw- en Verhuur Dongen aan de Vaartweg 131B. Serona: “we zijn een kleinschalig bedrijf. Christ-Jan bouwt alle campers zelf en persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk.” “En het hoeft natuurlijk niet per se een Volkswagenbus te zijn” geeft Crist-Jan aan. “Ook busjes van andere merken zoals Renault, Mercedes of Ford bouwen we om tot luxe kampeerbus. Je kunt zelf bepalen of je ons de bus wilt laten ombouwen of zelf aan de slag gaan met onderdelen die we kunnen leveren, zoals hefdaken, keukenmeubels, slaapbanken enz.  We denken graag  met de klanten mee en gaan samen aan de slag om de camper samen te stellen, zodat de camper aan alle wensen voldoet.”

Naast het verhuren en ombouwen van camperbusjes, kun je bij Camperbouw- en Verhuur Dongen terecht voor een camper occasion. “We bouwen voor elk verhuurseizoen nieuwe campers die we aan het einde van het seizoen te koop aanbieden. Daarnaast bouwen we het hele jaar door aan campers de dan ook te koop zijn.

In een paar jaar tijd is Camperbouw- en Verhuur Dongen uitgegroeid tot een bekend en vertrouwd bedrijf met klanten uit het hele land. Christ-Jan:  “wij voldoen aan de  strenge eisen van de RDW. Dat schept vertrouwen bij de klant. In betrekkelijk korte tijd  is onze klantenkring dan ook al aardig uitgebreid en daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee.”

Inkoop
heeft u een bus, caravan, auto, motor of boot waar u vanaf wilt, dan kunt u daarmee ook terecht bij Camperbouw- en Verhuur Dongen. “Wij kopen of ruilen deze graag in.” aldus Christ-Jan

Meer info:

Camperbouw- en Verhuur Dongen
Vaartweg 131 B
5106 NC Dongen
Tel. 06-41309576
www.camperbouw-verhuurdongen.nl
[email protected]

Reacties