Tiende glossy 200% DONGEN verschijnt in december! Zet jouw bedrijf in de spotlight!

Foto:

In december 2019 verscheen de negende editie van de glossy 200% DONGEN. Dat betekent dat de voorbereidingen voor de jubileumeditie (nummer 10) kort daarna zijn opgestart. Helaas gooiden de coronaperikelen roet in het eten en konden we in 2020 deze jubileumglossy niet uitgeven.

Nu er weer licht is aan het einde van de coronatunnel hebben wij bij dongen.nieuws.nl de voorbereidingen voor DE TIENDE weer opgepakt. Deze feestelijke editie, die uitkomt in december van dit jaar, staat  weer bomvol Dongense verhalen, aangrijpende interviews, spraakmakende rubrieken en interessante advertorials… kortom weer een magazine met een 200% Dongens karakter. En natuurlijk kan uw bedrijf ook een plekje bemachtigen in dit bijzondere uitgave van zo’n 200 pagina’s., die ook nog eens gratis huis aan huis bezorgd wordt in Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart

De 200% glossy’s blijken echte bewaarexemplaren.  Voor adverteerders betekent dat eindelijk een mogelijkheid om te adverteren met blijvende waarde. De glossy 200% DONGEN wordt uitgebracht in een oplage van 11.750 exemplaren en uitgevoerd in full color op mooi glossy papier. Reserveer nu snel je plekje via [email protected] of bel Bart van Kerkhof op 06-36323131.We merken dat de animo groot is om in deze jubileumeditie te staan. Wacht dus niet te lang en neem snel contact met ons op.

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om wat groter uit te pakken. Een advertentie kan bv ook een kwart- een halve- of een hele pagina zijn. Of zelfs een dubbele pagina. Daarnaast is het mogelijk je bedrijf in een advertorial van meerdere pagina’s (4, 6 of 8) op een mooie aantrekkelijke manier te presenteren. Bij alle advertorials zijn een professionele redacteur en fotograaf inbegrepen. Meer weten? Wacht dan niet te lang en stuur een mail naar bovenstaand adres of bel naar Bart van Kerkhof.

Wilt u uw bedrijf eens op een bijzondere  manier presenteren met blijvende waarde|? Schroom dan niet en neem contact op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.


 

Reacties