Tanden bleken; hoe kan het veilig?

Foto:

Ingezonden Het is gemakkelijker om de wereld onder ogen te zien met een mooie glimlach. Een stralende lach kan een positieve invloed hebben op jouw zelfvertrouwen. Het bleken van je tanden is daarom een makkelijke manier om je beter te voelen over jezelf en je uiterlijk. Het hoeft helemaal niet pijnlijk te zijn voor je portemonnee én het kost relatief weinig tijd, want het kan gewoon in de buurt: tanden bleken Tilburg. Maar hoe werkt het bleken van je tanden dan en hoe veilig is het?

Witte tanden krijgen
We willen het allemaal, maar we durven het eigenlijk niet zo goed: tanden bleken. Het is de laatste jaren ontzettend populair geworden en WitgebitNederland opent overal in het land een locatie. Wij raden het zeker aan om je tanden te bleken op een van deze locaties, aangezien het een veilige manier is om je tanden snel een paar tinten witter te krijgen. Eigenlijk kun je ze in één sessie zo wit maken als je zelf wilt. Dit gebeurt onder andere door de voor- en nabehandeling die aangeboden wordt. Hierdoor wordt resultaat gegarandeerd, handig! Het is dan ook niet voor niets dat ze in hun zes jaar ervaring al meer dan 5.000 positieve recensies hebben ontvangen. Deze garantie heb je natuurlijk niet wanneer je thuis aan de slag gaat met whitestrips. Deze zijn helemaal niet zo effectief, slaan de achterste tanden over en het duurt van een of twee weken tot je resultaat ziet.

Je resultaten behouden
Natuurlijk heb je zelf ook invloed op te witheid van je tanden. Je gewoonten op het gebied van eten, drinken en mondhygiëne kunnen van invloed zijn op de duur van het bleken van jouw tanden. Nadat je een bleekbehandeling hebt ondergaan, zijn jouw tanden nog steeds vatbaar voor vlekken door dranken zoals thee en koffie en bepaald voedsel. Door jouw mond te spoelen of jouw tanden te poetsen kort na het eten of drinken, kan dit soort verkleurende stoffen niet in het oppervlak van jouw tanden terechtkomen – en de kans op tandplak verkleinen! Wanneer je na je behandeling ook nog eens gebruik maakt van de nabehandeling producten van Witgebit, zullen je tanden nóg witter worden en blijven. Dit bestaat enkel uit een speciale tandpasta en mondwater, dus veel tijd kost het je niet. Ideaal toch!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen