Chronisch Pijn en drie samenwerkende praktijken in Dongen = PIJNREGIE

Foto:

Fysio-Attent, ErgoINzicht en praktijk Oefentherapie Cesar gaan samenwerken onder de naam PIJNREGIE. De praktijken hebben ieder al een specialisatie binnen de praktijk in het behandelen van mensen met chronische pijn.

1 op de 5 volwassenen lijdt aan chronische pijn, wat vaak onzichtbaar is voor de buitenwereld. De pijn heeft veel invloed op het dagelijkse functioneren, het slapen, en kwaliteit van leven. De pijn beheerst het leven! Dat is de reden dat deze praktijken de handen ineen hebben geslagen om een behandelprogramma op maat aan te kunnen bieden voor mensen met chronische pijnklachten.

De verbinding tussen deze praktijken is dat ze gespecialiseerd zijn in het behandelen van chronische pijn met als doel weer regie te krijgen over je eigen leven. Door deze samenwerking wordt er vanuit verschillende invalshoeken gekeken en kan de juiste zorg, op maat, worden gegeven.
Belangrijk hierin is het vertrouwen in jezelf en je lichaam hervinden, je leven in te richten naar jouw mogelijkheden en behoeften, zodat je weer regie hebt over je leven. Want

U -niet uw pijn- bepaalt weer uw leven!

Na de aanmelding volgt een multidisciplinaire intake met onderzoek. Op basis van de hulpvraag wordt er een behandelplan opgesteld en bepaald welke therapeuten het meest geschikt zijn voor jouw traject. De behandelingen fysiotherapie en oefentherapie Cesar worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Ergotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

“Ik ben niet meer gefocust op wat ik heb, maar op hoe ik daarmee omga. Ik ben er daarom minder mee bezig en kan de pijn soms zelfs even helemaal vergeten”
Patiënt M. van S.

Informatie en aanmelding kan via de deelnemende praktijken met vermelding PijnRegie of bezoek één van onze websites voor meer informatie.

Fysio Attent 0162-315420 [email protected] website: fysio-attent.nl
ErgoINzicht 06-52313639 [email protected] website: ergoinzicht.nl
Praktijk Oefentherapie Cesar 0162-319511 [email protected] website: cesar-oefentherapie.nl

Reacties

Cookieinstellingen