Stichting Bokse Bikersz D kijkt vooruit naar 2022

Foto: Bokse Bikersz D

De Bokse Bikersz D editie 2020 werd wegens corona geannuleerd, en ook de editie 2021 zit er dit jaar om dezelfde reden niet in. Spijtig, maar gezien alle maatregelen, de huidige lockdown en het toekomstperspectief kan het ook niet anders.

“Wij zien ook later dit jaar nog geen 400 mensen in de Hoge Ham staan te luisteren naar live muziek en te genieten van het eten & drinken en de Brabantse gezelligheid. We kiezen er voor om in april 2022 weer ouderwets te gaan ‘knallen’ aldus de Stichting in een bericht.

Boktoberfeszt 2020
In afgeslankte vorm is op 10 oktober 2020 in Café Gasterij Den Hamse Bok het Boktoberfeszt gehouden. Het goede doel dat Stichting Bokse Bikersz D hiermee wilde ondersteunen is de Stichting Dongense Jeugdraad, die onder andere jaarlijks de Dongense Zomerspelen organiseert. “Het aantal bezoekers was uiteraard beperkt, maar toch hebben wij die avond een netto opbrengst van ruim € 600,- behaald.” zo meldt de stichting, die aangeeft dat deze bijdrage opgeteld wordt bij de opbrengst van de Bokse Bikersz D editie 2022, zodat de totale bijdrage in het voorjaar van 2022 aan de Stichting Dongense Jeugdraad overhandig kan worden.

Als de maatregelen het toelaten zal in oktober dit jaar wel weer het Boktoberfeszt georganiseerd worden bij den Hamse Bok.

 

Reacties