Laat zien dat jij de Dongense horeca een warm hart toedraagt!

Foto:

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat we konden genieten van restaurants, terrasjes of een avond in de kroeg. Het licht aan het eind van de tunnel wordt een beetje zichtbaar maar de Dongense horecaondernemers zijn het afgelopen jaar zwaar getroffen. Hoewel cafés en restaurants er met eigen bezorgdiensten en afhaalloketten het beste van maken, staat bij veel horecaondernemers het water inmiddels aan de lippen.

“Hoog tijd voor actie”, dacht de Dongense Agnes in ‘t Groen. Zij presenteert nu onder de naam ‘I love de Dongense Horeca’ een aantal artikelen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Dongense horeca-ondernemers

“Dit project moet de Dongense horeca mentaal én financieel een steuntje in de rug geven” vertelt Agnes. “ Ten tijde van de lockdown wordt nog eens extra duidelijk hoe belangrijk en geliefd veel Dongense cafés en restaurants zijn. De plekken waar we anderen ontmoeten voor een etentje of een borrel worden momenteel flink gemist. En wanneer horecazaken – zij het online – toch wat organiseren, wordt daar vaak massaal op aangehaakt. Dus als je merchandise kunt kopen van je favoriete band of festival, waarom dan niet van je geliefde café of restaurant?”

I love de Dongense Horeca
De productlijn van ‘I love de Dongense horeca’ bestaat uit t-shirts, sweaters, hoodies en tote bags, met op elk item een illustratie van gevels van Dongense horecagelegenheden. “ Met de verkoop van deze items hoop ik een mooi bedrag op te halen voor de Dongense horecaondernemers die het momenteel zwaar hebben” zegt Agnes.

Unieke illustratie
Voor het ontwerp is de samenwerking gezocht met een illustrator, die zelf in Dongen woont. Uit alle horecapanden in Dongen is een willekeurige selectie gemaakt. Staat jouw favoriete gelegenheid er niet bij? Bij jouw bestelling kun je nadrukkelijk aangeven voor welke gelegenheid je een aankoop/ aankopen doet. Op de inkoopkosten van kleding, tassen en inkt na, gaat de volledige opbrengst direct naar de horecagelegenheden. Je aanko(o)p(en) worden gratis thuisbezorgd

“Ik hoop dat heel Dongen de horeca straks massaal een hart onder riem steekt met het dragen van een T-shirt, sweater, hoodie of tas van ‘I love de Dongense horeca’, aldus Agnes in ’t Groen. “Is je kledingkast al goed gevuld, maar wil je de Horeca Dongen wel steunen? Dan mag een gift natuurlijk ook. Vermeld dit dan in je mail. Bestellingen kunnen worden geplaatst tot en met 21 mei. De bestellingen worden dan begin juni geleverd. De artikelen worden eenmalig en speciaal voor u besteld en kunnen derhalve niet geretourneerd worden.

Bestel nu en help jouw kroeg
Vanaf nu is de merchandise te pre-orderen via;

[email protected]

Op de facebookpagina ‘I love de Dongense horeca’ vind je meer informatie. Om te bestellen stuur je een mail naar [email protected]. Vermeld duidelijk welk(e) item(s) je wilt (t-shirt, sweaters, hoodies en/of tote bags). Vermeld daarbij ook in welke kleur en in welke maat je je bestelde item(s) wilt ontvangen. Vermeld tenslotte ook welke Dongense horecagelegenheid jij graag steunt met deze actie. Nadat je betaling is afgrond wordt je item in bestelling genomen.

Sweater (€ 35,00) en hoodie (€ 45,00)
Verkrijgbaar in de kleuren zwart, donker grijs, forest green, light royal blue, navy, oranje, lichtgrijs, yellow

T-shirt € 25,00
Verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkergrijs, lichtgrijs, rood, groen, roze, paars, blauw, oranje, geel maten s t/m xxl (in overleg groter te bestellen tegen meerprijs)

Tas € 10,00

Alles wordt met witte inkt bedrukt

Tas € 10,00 kleur………….. aantal…………….
T-shirt € 25,00 maat……….kleur………………..stuk(s)
sweater € 35,00 maat……….kleur………………..stuk(s)
Hoodie € 45,00 maat……….kleur………………..stuk(s)

Alles wordt met witte inkt bedrukt

Je bestelling mail je naar: [email protected]

Ook voor vragen kun je mailen naar dit adres

Vergeet dus ook niet te vermelden welke horecagelegenheid jij ondersteunt!

Het bedrukken van de kleding en tote bags zal worden verzorgd door Z-Wear in Zierikzee. Zij zijn trots dat ze op deze manier iets kunnen betekenen voor de Dongense horeca én wat positivisme naar de mensen kunnen brengen. Er is gekozen voor een premium kwaliteit voor de producten, zodat iedereen lang kan genieten van de ‘I love de Dongense Horeca’ merchandise

Reacties