Gemeente verkoopt laatste kavels in De Beljaart

Foto: Pixabay License/Capri23auto

De gemeente Dongen verkoopt de laatste 5 bouwkavels in nieuwbouwwijk De Beljaart. De kavels zijn bestemd voor particulieren die zelf een vrijstaande woning willen (laten) bouwen. De verkoop van deze kavels vormen het sluitstuk van nieuwbouwwijk De Beljaart.

De te koop staande kavels zijn tussen de 559 m2 en 686 m2 groot. De prijzen variëren van €246.882,35 tot €302.971,90. De kavels worden rechtstreeks verkocht aan particulieren die een vrijstaande woning willen (laten) bouwen. De kavels maken deel uit van fase 5 van de wijk en zijn de laatste vijf kavels die beschikbaar worden gesteld in De Beljaart.

De Beljaart
Nieuwbouwwijk De Beljaart ligt aan de noordkant van de gemeente Dongen, vlakbij het centrum en het Brabantse platteland. De wijk bestaat uit zo’n 800 woningen in verschillende prijsklassen voor uiteenlopende doelgroepen. Dit zorgt ervoor dat De Beljaart een gevarieerde wijk is. Voor kinderen zijn er prachtige speelplaatsen, zoals Beljaart Buiten. Natuurprojecten zoals de ecologische verbindingszone liggen dichtbij. De wijk heeft een medisch centrum, waar huisartsen, fysiotherapeuten, een apotheek en een prikpost zijn gevestigd. Diverse basisscholen en (tweetalig) middelbaar onderwijs zijn vlakbij.
Inschrijven

De inschrijvingstermijn voor de verkoop van de kavels loopt tot maandag 19 april 2021. Meer informatie over onder andere de ligging, de oppervlakte, de prijzen en de bouwmogelijkheden van de kavels vindt u in het bericht ‘Verkoop laatste kavels De Beljaart’. Hier vindt u ook het inschrijfformulier. Inschrijfformulieren die voor 19 april 2021 ontvangen zijn, worden getoetst en in behandeling genomen. Om potentiële gegadigden een gelijke kans te geven is gekozen voor een lotingsysteem. Deze loting vindt plaats op woensdag 21 april 2021.

Meer informatie
Heeft u vragen? Neem dan contact op met Patrick Verschoor van team omgevingsbeleid, telefoonnummer 14 0162 of e-mail [email protected].

Reacties