Babet Trommelen genomineerd voor Bruidsfoto Award 2021

Foto: Babet Trommelen

De Dongense fotograaf Babet Trommelen heeft in 2020 de prestigieuze Bruidsfoto Award gewonnen in de categorie ‘emotie’! Dit is mede dankzij alle lezers van het Dongen.Nieuws die op haar gestemd hebben. Supertof en héél erg bedankt!

En ook dit jaar is ze weer genomineerd, maar dit keer met maar liefst twee foto’s in twee categorieën: bruidspaar en family & friends. Uit een aantal van bijna 700 inzendingen koos de onafhankelijke en internationale vakjury 64 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2021. De Bruidsfoto Award wordt georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Met het bepalen van de genomineerden is de race nu echt van start gegaan. Tot 13 augustus 2021 kan iedereen zijn/haar stem uitbrengen op zijn/haar favoriete bruidsfoto’s.

Help jij mee om Babet een award te bezorgen? Ga naar www.bruidsfotoaward.nl en druk op ‘ik ben bruid/bruidegom’, ook al ben je dit (nog) niet. Daarna verschijnt er een grote balk waar je op kunt klikken om te stemmen! Ook in de overige categorieën zijn prachtige foto’s te zien waarop gestemd dient te worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen